• Bev

    Mammor i Finspång?!

    Hej tjejer!


    Finns det några bosatta trevliga mammor i Finspång som har lust att utöka sitt umgänge och träffas för fika och barnlek. Vi är precis påväg att flytta till Finspång och känner i princip ingen så vi är glada för nya vänskaper både för mig och för mina två flickor som är dryga 2 år och en på 3 månader.


    Hoppas det finns några trevliga och fikasugna mammor/blivande mammor där ute!!!

    Kram Bev

  • Svar på tråden Mammor i Finspång?!
  • Bev

    Jaaaaaaaa!!!!!


    Intresse finnes att fika! Dock har vi inte kommit oss ner till Finspång än men snart!


     


    KUL!!!!

  • Bev
    Jontes mamma skrev 2011-07-16 14:17:18 följande:
    Hej här har ni en äkta finspångare. Väntar mitt  första barn om ca 14 dagar. Eftersom alla mina kompisar har stora barn så vore det trevligt att träffa andra som har barn som är små och kan tänka sig att gå på öppna förskolan eller bara ta en fika någon stans.
    Ja vad trevligt! Välkommen!!!! Fika och ÖF låter verkligen som en plan!

    Nu är det bra 5 dagar kvar tills vi får vårt hus och c 20 dgara kvar tills vi blir finspångare... Flytten går från Umeå så att det är en bit!

    lindnils99: Hur går det med magen? Har det tittat ut ett litet mirakel än?
  • Bev

    lindnils99: Tackar tackar! Håller tummarna för att lilla bebis snart tittar ut! SPÄNNANDE!!! Vet ni vad det är? Vart bor ni? När har du BF? Kram

  • Bev

    VÄLKOMNA!!!
    KUL med lite folk, ÄNTLIGEN  

    Lite kort om mig:
    Bor för tillfället i Umeå men får husnycklarna imorgon till vårt lilla radhus Lyckan är stor! Har två små mirakel flickor på 2 ½ och ½ år. Sambo och förlovad med deras pappa sedan 4 år tillbaka. Socionom och har arbetat inom både behandling och kriminalvård. Mycket spännande!
    Just nu mammaledig och kommer säkert vara det 1 år till, får se lite hur det ser ut med jobb när vi kommer neråt. Kommer ursprungligen från östergötland och återvänder nu efter 8 år "hem" Och tar med mig det bästa norrland erbjöd!

    Tycker om att träna och fika! (Hinns tyvärr mer av nr 2 än 1 nuförtiden....) Den underbara skärgården såklart och allt spännande som mina 2 barn kan erbjuda! Resa är ju fantastiskt också!

    Det är lite om mig! Vilka är ni andra?!

  • Bev
    Jontes mamma skrev 2011-07-28 19:28:54 följande:

    Liten uppdatering....


    I tisdags fm behagade vår lilla prins dyka upp. 05.25 gick vattnet och 10.45 är han född. Väger 3495 kg och är 52 cm lång. Han hade väldigt bråttom till världen kan man lugnt säga. Vi fick inte ens komma in på ett förlossningsrum utan fick födda i ett undersökningsrum utan någon bedövning överhuvudtaget.


    Malingo: usch vad trist att behöva vara sjukskriven. Inget roligt att behöva spy hela tiden. Tur att du har hunden så att du inte blir skogstokig av att gå hemma. Vi har också hund (en golden) så vi kanske kan ta en promenad nån gång.  


     


    Åhhh GRATTIS!!!! Vad underbart!

    Kul att läsa lite om er alla. Ska bli ännu roligare när man får träffas och får ett ansikte på er alla. Jag är tillbaka i Umeå och försöker att hinna med att packa. Vi flyger ner den 17 och sen är det tänkt att vi ska in i huset den 21 LÄNGTAR SÅ!

    Har inte tillgång till internet så mycket denna sista tid här men kommer igen ordenltigt i Finspång! Njut av den sista sommaren, snart är det snålblåst och kallt. Men då bjuder Bevvan på te och gofika i Finspång Inte fy skam det heller ! :-P

    Kram
  • Bev

    Oj vad kul med så många nya mammor! :) Välkommna!!!

    Vi börjar så smått komma iordning och ÄNTLIGEN har tekniken återvänt 3 veckor utan internet, tv och telefon var en nära döden upplevelse

    Nu ska bara lite krafter återvända så är vi fit for fight att träffas på fika!

    Vad gör alla om dagarna?

    Nu ut i Solig Kram

Svar på tråden Mammor i Finspång?!