Inlägg från: Jontes mamma |Visa alla inlägg
  • Jontes mamma

    Mammor i Finspång?!

    Hej här har ni en äkta finspångare. Väntar mitt  första barn om ca 14 dagar. Eftersom alla mina kompisar har stora barn så vore det trevligt att träffa andra som har barn som är små och kan tänka sig att gå på öppna förskolan eller bara ta en fika någon stans.

  • Jontes mamma

    Bev: välkommen till Fimpan Skrattande 
    Ingen bebis än, men lär nog bli snart. Har småvärkar hela tiden.
    Vilken del av Finspång kommer ni flytta till?

  • Jontes mamma

    Bev: nä, vi har inte kollat vad det är. Men vi gissar på en pojke :) Bf är på torsdag nästa vecka.
    För tillfället bor vi uppe på Svälthagen. Men vi har köpt ett hus ute i Torstorp som vi kommer flytta till i september.

  • Jontes mamma

    Idahelena och Malingo, välkomna till Finspång :)


    Idahelena: jag har gjort tvärtom jag. Flyttade till Orsa ett tag och sen hem hit igen.

  • Jontes mamma

    33 år, är född och uppvuxen här i Finspång. Bott i Orsa 96/97 och i Karlstad mellan 2002-2006. Flyttade tillbaka hit eftersom det fanns mer jobb här än i Karlstad. Jobbar i vanliga fall som speditör på ett av företagen nere på området. Ska ha mitt första barn vilken dag som helst. Träffade min sambo för ett år sen. I januari förlovade vi oss och i februari blev vi sambo. Vi tenderar visst att ha lite bråttom när det gäller saker och ting. Skrattande
    På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar en del (nåt som jag saknat under graviditeten, särskilt löpningen), läser mycket, fotografering, mm.

  • Jontes mamma

    Liten uppdatering....


    I tisdags fm behagade vår lilla prins dyka upp. 05.25 gick vattnet och 10.45 är han född. Väger 3495 kg och är 52 cm lång. Han hade väldigt bråttom till världen kan man lugnt säga. Vi fick inte ens komma in på ett förlossningsrum utan fick födda i ett undersökningsrum utan någon bedövning överhuvudtaget.


    Malingo: usch vad trist att behöva vara sjukskriven. Inget roligt att behöva spy hela tiden. Tur att du har hunden så att du inte blir skogstokig av att gå hemma. Vi har också hund (en golden) så vi kanske kan ta en promenad nån gång.  


     

  • Jontes mamma

    Malingo: då är vi två som inte kan röra oss för tillfället. Sprack en hel del eftersom det gick så snabbt. Sen så fick svanskotan sig en törn också. Kan varken gå eller sitta ordentligen pga detta.

  • Jontes mamma

    Bev: full rulle alltså :) Måste också börja tänka på packning snart eftersom vi också ska flytta. Längtar verkligen tills man får större. Ens tålamod testas verkligen när man bor 2 vuxna, 1 bebis och 1 hund i två rum och kök.

  • Jontes mamma

    Välkomna alla nya Skrattande

    Sigvard10: vi bor inte långt från varandra. Jag bor uppe på Svälthagen.

  • Jontes mamma

    Malinpalin79: då bor vi ju grannar =) fast vi ska snart flytta ut till Torstorp

Svar på tråden Mammor i Finspång?!