• malingo

    Mammor i Finspång?!

    Här finns oxå en nybliven Finspångsbo med bebis på gång  Skrattande

  • malingo

    Haha tack så mkt....  =)

    Dock har jag inte flyttat så långt för att komma hit utan hängt i krokarna ett tag....

    Så vilka är alla? Kan man typ inte presentera sig på nåt sätt? Man kanske redan "stött" på varandra, så stor e ju inte hålan  =)

  • malingo

    Kul att få reda på lite mer vilka ni är  Skrattande

    Själv flyttade jag hit i våras men har bott i Östergötland sen jag va 20 nånting, är idag 28...  Anledningen till att det blev just Finspång är för att min sambo kommer härifrån och har familj och vänner här.

    Jag har varit sjukskriven hela min graviditet då jag typ spytt hela våren vilket har varvats med sjukhusvistelse så nu längtar jag mest tills det här är över, bebis beräknas komma 8 oktober så nu räknar vi ner här  =)  Annars jobbar jag som personlig assistent.

    Dagarna fylls inte med så jättemkt nu när kroppen börjar bli tung och ömma så fort man gör nåt. Jag har en hund som tvingar ut mej på äventyr, vi är just hemkomna från skogen där vi  (hunden) badat och vi har plockat kantareller, mysigt! Så nu väntar disken och lite plock här hemma tills sambon kommer hem vid halv fem...

  • malingo
    Jontes mamma skrev 2011-07-28 19:28:54 följande:

    Liten uppdatering....


    I tisdags fm behagade vår lilla prins dyka upp. 05.25 gick vattnet och 10.45 är han född. Väger 3495 kg och är 52 cm lång. Han hade väldigt bråttom till världen kan man lugnt säga. Vi fick inte ens komma in på ett förlossningsrum utan fick födda i ett undersökningsrum utan någon bedövning överhuvudtaget.


    Malingo: usch vad trist att behöva vara sjukskriven. Inget roligt att behöva spy hela tiden. Tur att du har hunden så att du inte blir skogstokig av att gå hemma. Vi har också hund (en golden) så vi kanske kan ta en promenad nån gång.  


     


    Åh! Grattis till bebis  =)

    Jo jag e ganska glad att jag ha rjycken att fördriva tiden med...
    Promenad? Absolut, dock är jag inte så jätterörlig eller så speciellt snabb just nu men hunden ska ju ut ändå  =)
  • malingo

    Öppna förskolan? Jag har ju inte ens en unge att ta med  Glad men kanske kan gå ändå...
    Nä här går man och väntar och väntar och det händer inte ett skit... Har dock 17 dagar kvar till BF men vem orkar vänta..Flört

  • malingo

    Tittar in efter ett långt FL uppehåll, har det hänt nåt? Blev det nån fika av eller va det några som sågs?  Glad

Svar på tråden Mammor i Finspång?!