Inlägg från: NollSjuTjugo |Visa alla inlägg
  • NollSjuTjugo

    Mammor i Finspång?!

    Får man hoppa in här? Jag är föräldraledig med en 2-månaders liten kille och skulle gärna träffa andra som också har små barn. Vore jättekul om man kunde få ihop ett gäng som kan träffas lite nu och då :)

    Jag kör väl en liten presentation på en gång och hoppas att jag är välkommen :) Jag heter Anna är nyss fyllda 30, herregud så gammalt haha! Mammaledig med lilla Elias och sambo med Daniel. Jag är född och uppvuxen i Finspång och har även en stor dotter på 13 år som heter Elin. Spännande med både tonåring och spädbarn samtidigt :) Jobbar som personlig assistent och ägnar mycket av min fritid till min hund. Hoppas som sagt att jag får hoppa in här :)

  • NollSjuTjugo

    Jag är också fikasugen :) ÖF är väl bra? Fast jag har ingen aning om vart det är? Finns det flera nuförtiden också? (Fanns det när min dotter var liten)

  • NollSjuTjugo

    Jag hade tänkt gå på klapp & klang :) Fast jag har ingen koll på tider och så? Men jag ska kolla på deras hemsida...

  • NollSjuTjugo

    Godisråttan1: Tack för infon :)

    Men vad roligt att fler ska gå :) Då kommer man ju få träffa alla möjliga trevliga mammor och barn!! Superkul! :)

  • NollSjuTjugo

    Jahopp, då ligger hela familjen (utom liten) i världens dunderförkylning, så någon ÖF blir det inte för oss den här veckan tyvärr :(

  • NollSjuTjugo
    kungshagen skrev 2011-09-20 21:20:08 följande:
    Hej! Har ni plats för en mamma till? Jag bor i Grytgöl(utanför egentligen) men känner inga mammor här omkring. Försökte hitta info om öppen förskola i hällestad, för det hörde jag fanns.. Men vore trevligt med lite vänner. Just nu umgås jag bara med dottern på 4 månader och mannen. Inte fy skam, men saknar det sociala livet...
    Klart det finns plats för fler! :) Jo det ska finnas ÖF i Hällestad...jag ska ev. dit någon gång framöver. Har en kompis som ska ha bebis vilken sekund som helst & hon är gammal borggårdsbo, så när hon har fött och fått lite rutin på vardagen har hon tänkt åka till Hällestad. Jag tänkte följa med då :) Men jag kan höra med henne om tider & så och skriva här sen.
  • NollSjuTjugo

    Jag har inte heller hunnit med ÖF :( Legat sjuk och haft tusen andra saker att göra...får se om jag hinner någonting den här veckan annars får det bli nästa :)

Svar på tråden Mammor i Finspång?!