• kungshagen

    Mammor i Finspång?!

    Hej! Har ni plats för en mamma till? Jag bor i Grytgöl(utanför egentligen) men känner inga mammor här omkring. Försökte hitta info om öppen förskola i hällestad, för det hörde jag fanns.. Men vore trevligt med lite vänner. Just nu umgås jag bara med dottern på 4 månader och mannen. Inte fy skam, men saknar det sociala livet...

  • kungshagen
    NollSjuTjugo skrev 2011-09-21 10:29:14 följande:
    Klart det finns plats för fler! :) Jo det ska finnas ÖF i Hällestad...jag ska ev. dit någon gång framöver. Har en kompis som ska ha bebis vilken sekund som helst & hon är gammal borggårdsbo, så när hon har fött och fått lite rutin på vardagen har hon tänkt åka till Hällestad. Jag tänkte följa med då :) Men jag kan höra med henne om tider & så och skriva här sen.
    Låter toppen! Försökte hitta information på nätet men det hänvisades till en sida som inte fanns :-S Nåja, Lill-snuttan har ju tid på sig Idag premiärbadade hon i vår terraspool (är som en vedeldad badtunna men inte i trä) och det var mycket uppskattat. Trist att höra att så många är sjuka, men det är ju den årstiden nu. Vad säger ni om att "inviga" nya Lindahls på Viberga med en "mammaträff"? Om vi bestämemr dag o tid och så kommer så dom som kan, med elelr utan barn? Eller hur brukar ni göra?

    Nu ska jag slänga mig framför tv:n en stund, ha en trevlig helg allihop!
  • kungshagen
    Jontes mamma skrev 2011-10-01 20:50:26 följande:
    Kungshagen: Lindahls låter som en bra ide. Annars finns ju nya fiket nere på centrum oxå.

    Nu har äntligen allt med flytten lugnat ner sig för oss, så jag tänkte ta en sväng till ÖF nästa vecka.

    Vad är det för nytt fik? *nyfiken*

  • kungshagen

    Jaha, då börjar man återvända till livet igen.. Finns det några kvar här i tråden?

    Är det någon kvar här som känner sig fikasugen eller vill ha lek-date? Dotter snart 4 år... 

Svar på tråden Mammor i Finspång?!