Bo Kaspers tar krogshow till Stockholm
Forum Övrigt - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ont i äggstockarna

  Mån 11 apr 2011 09:46 Läst 18216 gånger Totalt 5 svar
  Lenita­84
  Visa endast
  Mån 11 apr 2011 09:46

  Hej!
  Skall till Kk imorgon på undersökning men AJ va ont jag har, det spänner, drar och någon molandekänsla i äggstockarna, började förra veckan i tisdags :( springer och kissar hela tiden och då blir det bättre men kommer lika snabbt igen. Det gör små ont hela tiden och värker... Och min mage är svullen som en ballong. :(

  Någon som har haft detta "onda" i äggstockarna!? Man blir ju lite orolig... Eftersom det känns så HELA tiden :(

  Tacksam för svar :)

 • caarro­ow
  Visa endast
  Lör 16 apr 2011 19:59 #1

  Jag har samma problem. Har jätte ont i mina äggstockar kissnödig hela tiden nästan.. Kan knappt trycka på dem.. Skall till min BM på måndag, lämna urinprov & göra gravtest.. Har dock gjort tre st hemma & allavarit neg.. Min förra graviditet kändes inte såhär så jag tror ju inte att jag är gravid..
   hur har det gått för dig?


   

 • Lenita­84
  Visa endast
  Sön 17 apr 2011 06:34 #2

  Hej!

  Ja visst är det jobbigt! :(
  Jag var på KK och där sa dem något om Gulesäck eller Gulkropp... Men inget om någon graviditet. Hon sa att hon såg att jag hade haft ägglossning och att den kanske kommer om ca en, två veckor. Man kunde visst få så ont ibland av ägglossning. Men allt såg fint ut på Äggstockarna och i Livmodern.

  Jag gjorde gravtest igår men jag vet ej om det var positivt eller negativt, kunde ej tyda det.
  Såg ut som ett svagt plus men när jag tog det till ljuset och höll uppe det var det negativt.. Hm

  Har fortfarande spänningar om jag är kissenödig ( och det är jag hela tiden) Yr när jag ställer mig upp, svullen mage och illamående när jag ser killen min äta.. Av lukten och av maten... Men vi får se om mensen kommer nästa vecka... Om den ej kommit på Onsdag så tar jag ett gravtest.

  Du måste berätta hur det gick hos BM och vad dem sa :))


   


  Kram

 • Lenita­84
  Visa endast
  Tis 19 apr 2011 14:02 #3

  Hur gick det!?

 • caarro­ow
  Visa endast
  Ons 20 apr 2011 21:30 #4

  Det låter ju nästan som om du är gravid ju, med tanke på att du är känslig för mat lukt..

  Var & lämnade urinprov som är iväg skickat på odling, hon gjorde ett grav test som var negativt ( skönt då min dotter är 3,5 månad ). Vaknade dock med feber imorse så jag skall ringa imorgon igen & säga det till henne. Är liv rädd att jag har åkt på äggledarinflammation, men de borde väl göra ondare?

 • Lenita­84
  Visa endast
  Tor 21 apr 2011 04:42 #5

  Hejsan!

  Ja det låter lite som det, men skall man ej ha massa flytningar då? Eller det har du!? Usch hoppas att du får svar snart på vad det kan vara! Måste berätta sen hur det gått... Har det onda ej gått över för dig!?


   


  Jodå jag är gravid visst! :) Lite rädd är jag allt eftersom jag hade två st missfall förra året som båda slutade med Skrapning :( Så jag tar det som det kommer, det värsta är att man skall berätta för killen med.. det kommer bli jobbigt.. Haha Han vill ha men han vill oxå vänta så min kropp repar sig eftersom min mens har varit fruktansvärd dem gångerna jag haft den :(


  ;Men men får la berätta för han idag haha.. Gjorde + på stickan igår men det var svagt så gjorde ett nu när jag gick upp och jodå... +.. Hahah Men har ont i högra äggstocken :( så lite rädd att det kommer sluta i missfall... Men skall till KK nästa vecka eftersom dem vill ha koll på mig...

Svara i tråden: Ont i äggstockarna
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Planerar barn
Svara i tråden...

Innehåll