• Poly63

    Sperma och mannens sprut

    Tack och  lov har jag ännu inte haft sex med nån kvinna som har haft spermafobi. Det kan väl hända att både hon och jag torkar av oss lite, men har aldrig varit med om nån som sprungit upp och duschat direkt efteråt. Oftast är det ju så att man ligger kvar efteråt och gosar och så kommer man igång igen och ingen bryr sig om att det finns lite spermarester. Det är bara naturligt och inget större problem.

  • Poly63
    sextiotalist skrev 2011-04-22 15:52:32 följande:
    Tja, vi har ett bra sexliv, trots att ingen av oss tycker sperma är någon hit. Min sambo har inga som helst behov av att stoltsera med kletet.
    Mitt ex klamrade fast vid mig trots att jag tyckte illa om sperma. När jag funderar så tror jag bara att jag mött en kille som tyckte hans sperma var något fantastiskt, de flesta verkade vara totalt ointresserad av detta, utan mest det andra.

    Du kan nog prata för dig själv, man kan ha ett bra sexliv även om man inte gillar sperma. Och alla män tycker inte sperma är så fantastiskt.
    Ja, det är ju en stor skillnad på att
    * gilla spermakladd
    * acceptera att sperma finns
    * avsky sperma och rusa upp och duscha av sig på en gång.

    Den sistnämnda kategorin skulle jag ha svårt för. Dessbättre har jag hittills bara stött på kategori 1 och 2.
  • Poly63
    Anonym (verklig) skrev 2011-04-22 15:59:27 följande:
    Jadu, om man tycker att lite missionären, helst där mannen ska ha kondom alltid, är ett bra sexliv, då kan det säkert funka..
    sextiotalist skrev 2011-04-22 16:12:58 följande:
    Jag tillhör nog kategori 2, men både sambon och jag är snabba på att ta bort det om det kommer fel, ingen av oss vill ha det på kroppen.
    Fast kondom, det tycker vi lika illa om båda två.
    Ja, det är ju det: Bra sex och kondom hör liksom inte ihop.
  • Poly63
    allmänt skrev 2011-04-22 16:34:53 följande:
    Men det är ju bara bullcrap. jag och gubben kör alltid med kondom, och det är kanonbra. Bra sex definieras ju inte av sagg i nyllet, eller vilken parallell du nu drog. (och dem du citerade)
    sextiotalist skrev 2011-04-22 16:39:16 följande:
    Jag har förstått att det hänt lite sedan jag var ung, då var kondom nästan självklart. Numera så sprids ju könsjukdomarna som en epidemi, men det är ju inga problem, framtida sterilitet, livmodershalscancer och annat som kan komma som följder pga sjukdomar är ju ingenting, bara man får bra sex så är resten ointressant.
    Hur resonerar du där ni inte får det barn ni hade tänkt på pga klamydia, när HIV är en ständig gäst i ert hem, när inte gonorren går att bota pga resistenta bakterier eller när din fru har fått livmoderhalscancer och dagarna är räknade, endast för att man skippade kondomen.
    *L* Intressant vad folk kan bli upprörda så fort man säger att man inte kan njuta av sex om kondom är inblandad... För dig, Calipso, är det skitsnack, men inte för mig, och det är ingen inbillning. Men det betyder inte för den skull att jag vill leka med sperman.

    Och vad könssjukdomar beträffar så gäller det ju att närma sig nya partners med små steg och inte ha bråttom, lära känna personen, resonera, kolla, testa sig osv. innan man har sex utan kondom. Att ha sex utan kondom är faktiskt inte liktydigt med att få en könssjukdom.
  • Poly63
    sextiotalist skrev 2011-04-22 18:59:46 följande:
    Jag skrev ju att jag inte heller är förtjust i kondom, men det ifrån att skriva att sex utan kondom är inte riktig sex rent generellt är dumt.
    Jag fixar inte kondom, då jag blir väldigt irriterad i slemhinnorna, så är det bara.
    Det är väl inte dumt? Från mitt perspektiv är det inte meningsfullt att ha sex med kondom. Det är min sanning och inte det minsta dumt.
  • Poly63
    allmänt skrev 2011-04-22 19:07:04 följande:
    Ja okej. Jag ger dig att det är olika för alla förstås. Kan tycka det känns synd att man är så "avtrubbad" att det blir meningslöst att ha sex med kondom för att det inte blir skönt då, eller något. Det är det du menar? Att det inte är skönt?
    Avtrubbad och avtrubbad... alla är ju olika från början, Somliga killar kan inte hålla sig utan det går för dem efter några drag eller nån minut. Andra är "uthålliga" eller har mindre känsel. Så är det ju. Men visst, i unga år kunde jag ju ha kondom även om det var mindre kul, men nu i "mogen" ålder så har ju också känsligheten minskat så att nöjet helt uteblir med kondom.

    Men inte alla utvecklas på samma sätt. Jag har en bekant som inte kan låta sin fru suga av honom för då går det för honom efter 10 sekunder. Vid samlag kan han hålla sig åtminstone 1 minut (med kondom) och han var inte sån när han var yngre, det har kommit med åldern.
Svar på tråden Sperma och mannens sprut