• johlinn

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Vi 4 - förstår att du känner dig ledsen just nu! Du kan sluta läsa nu om du inte vill bli uppmuntrad...
    Men du, allt hopp är inte ute! Även om det är dåliga chanser för ivf så finns det ju bevis för att det ändå går! Läst något i samlingstråden på det senaste? Där hade vi ett bra exempel på att det ändå kan gå. Och så LadyW som huserade här tidigare, hon blev gravid igen trots dåliga chanser. Stor kram!

    ki80 - så glad för din/er skull! Tack för din berättelse!

  • johlinn

    att man är glad för något betyder inte att man inte kan sörja något annat. Jag är jätteglad för min kille, men sörjer att han inte fått ett syskon. På samma sätt älskar jag honom mer än allt annat, men sörjer hans handikapp.

    ni får gärna hålla ett par tummar eller så för nu är det bim på lördag. Hittills inga spottings och inga känningar åt nåt håll, så vi får se.  

  • johlinn

    Snabbt bara, måste gå om en minut typ - liiiiiten blödning igår, men det kan ha varit från "andra sidan". Så hoppet lever!

    Håller tummarna för alla er andra !

    UNDERBART att ha er   

  • johlinn

    rionasmamma - den känslan känns igen Håller tummarna för att du är gravid.

    Jag kommer inte kunna uppdatera mig på några dagar. Tyvärr har jag fått spottings, så jag tror det är kört. Men jag återkommer efter helgen - ta hand om er!!  

  • johlinn

    Hej! Jag har fortsatta spottings och brukar kunna vara sen så jag antar att det blir mens när som helst. Har inte testat, hatar att se det där negativa testet så jag väntar lite till! Känner mig inte gravid heller.

  • johlinn

    Vi4- glöm inte att dricka något extra glas vatten, om man blöder eller lämnat mycket blod behöver man även fylla på vätska! 

    Tack sötisar för hållna tummar. Jag känner mig inte så hoppfull nu.

    Däremot njuter jag till fullo av den familj jag har nu, vi har haft en underbar helg tillsammans, trots en del missöden med krossat vinglas (olyckshändelse, inte ilska  som resulterade i vin på bord, duk, soffa, lammfäll, golv, matta. Så istället för o njuta av ett glas rödvin vid brasan fick jag sanera rödvin en bra stund) och sjukt barn. tänk att jag ändå har honom, mitt hjärtegull, min gullgris, min älskade prins!

  • johlinn

    tyvärr rionas - brasor enbart på lantstället, hemmet är eldstadsfritt Men men, tog igen det hela dagen därpå!

    rionas - håller tummarna!

    Jag har mensvärk. Återkommer, men det troliga är att det inte blev nåt den här gången heller.    

  • johlinn

    Jag har haft det på känn hela veckan och idag kom den, mensen... Trist, men väntat!

      pixan - ingen annan kan bestämma åt er såklart. Jag tror det beror mycket på hur stark längtan är efter ett syskon. Känner ni att ni har försökt tillräckligt på egen hand, gjort allt ni "kan" sas, så kanske det är dags för nästa steg? Jag själv känner en tveksamhet inför ivf, rädd för att lägga ned massa pengar och energi på något som kanske ändå inte ger resultat. Jag är skör, vågar jag utsätta min kropp och min själ för detta som bara kanske lyckas ge oss ett syskon? Dubbelt! Jag tycker inte vi försökt tillräckligt på egen hand dock, nu ska jag börja köra på äl-tester som fungerade bra förra gången, har börjat med multivitaminer med zink och folsyra till mannen, högdos folsyra tar jag själv sen 2 år tillbaka, men även jag har börjat med multivitaminer igen. Även särskilt glidmedel eftersom jag behöver det.

  • johlinn

    pixan - snordyra var ordet! Jag har fått jättebra utslag på även billiga  testers äl-stickor så jag kör på dem. Fast något dyrare variant nu än tidigare. nu beställde jag 21 äl-stavar och 3 gravtester för 330 kr. tre cykler, hoppas bara behöva en

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon