• Ensan

    Smyckestillverkning

    Tack för dina tips!! Ja, just fotograferingen tycker jag är svår att få till! Och då har jag ändå en rätt ok kamera... Men visst blir det bäst i dagsljus, helst utomhus! Trisst att man alltid har bäst tid på sena kvällar...

    Men det verkar funka - har fått två beställningar redan!

    Dela gärna sidan t era vänner!! Vill ni så gör jag gärna detsamma för er!

  • Ensan

    Beadis: jo, jag har gillat din sida! Ska dela den nästa gång jag sitter vid en vettig dator! Tycker dina foton är jättefina, de "gammaldags" pappren var fin bakgrund! I fortsättningen ska jag föröka fota utomhus, det gör supermycket för bilden! Svårast tycker jag det är att få en närbild på nån speciell detalj samtidigt som man ser hur hela smycket ser ut... Jaja, träning ger väl färdighet!

  • Ensan

    Kom förresten på att jag hållt på med smycken i precis ett år nu! Började dagen innan morsdag förra året! Jag skulle köpa armband av en bekant som också gör smycken, och ge i present t mamma o svärmor. Dagen innan kommer jag på att hon är bortrest! Fanns inte mycket mer att göra än att försöka sig på det själv! Och på den vägen är det...

    Hur kom ni in på detta spåret?

  • Ensan

    Beadis: Vilken underbar historia om din morfar! Blir varm i hjärtat!!

    Fia: vad sött det var med hjärtat!! Jättefint!

    Marie: fina!! Snyggt med vitt o silver, särskilt nu på sommaren!

  • Ensan

    Jag har gillat och delat ett par FB-sidor, Pias smycken och Fint värre! Hoppas det ger er några fler besökare tjejer!! Är det någon mer som har FB-sida t sina smycken, så delar jag gärna era också!! Kul att omröstningen är igång!! Då ska man bara bestämma sig för hur man ska rösta... Tror jag får titta på det i morgon! Nu säger jag godnatt!!

  • Ensan

    Tänker direkt att det INTE ska stå något som direkt kopplas till studenten... (typ student-12 eller så) Då är nog smycket bara roligt några dagar! Men kanske nån lyckönskning... Kanske bara korta ord som hon önskar sin vän i livet (glädje, lycka, framgång... Ja, vad det nu kan va!)
    Eller nån "uppmaning"... "lev dina drömmar" är vackert och meningsfullt, tycker jag!

  • Ensan

    Oj, Helena, ser nu att det är nu till helgen du ska ha detta på dig... Hinner du göra ngt smycke?
    Jag tänker mig i alla fall ett ganska enkelt och kort halsband, lägg hellre krutet på örhängen o armband (rassel, kanske?) Ngt lila som matchar klänningen tänker jag mig också!

    Ha så trevligt på dopet!

Svar på tråden Smyckestillverkning