• Nea76

    Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???

    Jag tycker du kan anmäla anonymt om du vill!! Det är väl hon som ska stå upp för hennes handlingar i te du!! Gör hon inget fel har hon inget att frukta!! Varför skyddar så många fuskaren???


    ღ stolt tvillingmamma ღ
  • Nea76

    En fråga! Skattepengarna är våra gemensamma pengar de kommer inte från en outtömlig skattkista. Om ni tänker på pengarna som era egna - hade ni då velat att ngn skulle ta dem ? Tycker folk har alldeles för lätt att glömma att ALLA betalar för fuskarna och tyvärr verkar en del tycka att det är helt OK att snylta på andra utan att bidra till kassan själva!!


    ღ stolt tvillingmamma ღ
  • Nea76
    FaberCastell skrev 2011-05-11 09:59:53 följande:
    Av samma anledning som du skulle kontaktat Polisen om du sett någon upprepade gånger stjäla 15000:- som ligger på ett bord, så ska du kontakta Försäkringskassan om du vet att hon bidragsfuskar. I det här fallet är det dessutom dina pengar hon stjäl så desto större skäl att sätta stopp för det.

    Ni som tycker att det är att lägga näsan i blöt, tittar ni åt andra hållet då ni ser någon stjäla en bil, göra villainbrott eller bankrån också? Bidragsfusk är stöld och det är dina pengar som blir stulna. Fundera på var du vill att dina skattepengar ska gå. Ner i fickan på sådana som inte behöver dom eller till verkligt behövande?
    Hallelulja! Att detta ska vara så otroligt svårt för folk att förstå??
    ღ stolt tvillingmamma ღ
Svar på tråden Tycker ni jag ska avslöja min svåger fru???