Inlägg från: Anna Helen |Visa alla inlägg
  • Anna Helen

    Lesbiska som är/ försöker bli gravida genom ex IVF!!!

    Hej!!!
    Jag och frun skrev in oss på Sahlgrenska med en gång (eller ja ett försök i Danmark men vi provade sverige i stället.)
    Vi fick stå i kö ett år ungefär, sen ringde dom.Trodde det skulle ta minst 1,5 - 2 år. För det stod det på hemsidan. Jtteförvånad svarade jag i telefonen när dom ringde redan efter ett år!!! Åh va spännande!!!!
    Efter ett halvår med sommarledigt för personalen och prover mm. (blev inskrivna i mars 2010) så startade behandlingen mot våran barnlöshet i augusti 2010. Dom gjorde ivf med en gång eftersom jag har en liten förträngning i ena äggstocken och tog då ut 12 ägg varav 3 blev befruktade. Dom satte in 1 st ägg efter 3 dagar.... Men det tog sig inte. Den 24 nov hade jag ägglossning i normal cykel (utan hormoner mm) och den 9 dec så satte dom in ett ägg till!!  Min och min frus bröllopsdag och minnamnsdag så det måste ju betyda ngt bra tyckte vi!! Några dagar före jul så plussade jag och tro det eller ej, bebis har stannat i magen utan missfall mm.
    Bf är 30 augusti och vi är så lyckliga!!
    Det är ju helt otroligt att det fungerar. Bebis sparkar massor varje dag och allt känns bra. Lite trött och har börjat med järntabletter nu. Halsbrännan är där och krampen i vaderna är ju där. Men som jag brukar säga, det är lyx problem, Har ju faktiskt en bebis i magen och det är ju helt underbart!

    Hoppas att det går bra för er andra också!!
    Hade varit underbart att höra era berättelser under vägen mot bf och efteråt.
    Lycka till!!

Svar på tråden Lesbiska som är/ försöker bli gravida genom ex IVF!!!