Inlägg från: Passionsfrukt |Visa alla inlägg
  • Passionsfrukt

    kattungar Kön???

    Jag VET att jag inte borde ge mig in i denhär diskussionen...
    Men VEM är det som sänker kattens status här? Inte fan är det TS inte! Vad är det här om att man inte ska avla på huskatter? Ni låter totalt Hitler, vet ni det? Så det är bara raskatter med stamtavla man får avla på då? Vad händer med såna människor som inte vill ha nån jävla perser eller nakenkatt, ska dom inte få ha katt då eller?
    Ja, jag fattar er point. Man ska ta hand om alla sina katter och inte låta dem yngla av sig hur som helst. Jag förstår att det är psykiskt betungande att hela tiden få ta emot utsvultna, övergivna små katter som folk bara lämnar vind för våg. Det är vidrigt och jag försvarar det inte på något sätt. Däremot försvarar jag TS för jag tycker hon har skött det här ganska väl.
    Undra på katter har dålig status då vanlig huskatt knappt räknas som en riktig katt längre. Det är bara stamtavlan som räknas. Fy.

    Hälsningar från en som har en katthemskatt och en huskatt som undgick avlivning genom att jag tog den.

  • Passionsfrukt
    SofiaNu skrev 2011-05-27 19:34:22 följande:
    Jag antog nästan att ni som reagerar så starkt  jobbar med det här på ett eller annat sätt och jag förstår verkligen att många gånger måste kännas hopplöst och otroligt frustrerande och ni har all rätt att vara arga. Det är fantastiskt det ni gör och att ni lägger en massa energi på dom som förtjänar att få skit; men jag tycker verkligen inte att ts är en av dom som gör det! Hon har för det första tagit hand om en hemlös katt och när den nu fått ungar så kommer hon göra allt som hon "ska" göra, vad gäller vaccinering och märkning. Det ni har att säga är ju jätteviktigt, så därför är det synd att vissa av er är så jäkla otrevligt och bitska för informationen ni vill få ut försvinner i när ni börjar kalla någon idiot. Och när ts skriver att hon ska tex vaccinera får hon så himla dryga svar tillbaka. Bara onödigt tycker jag....
  • Passionsfrukt
    Alexandra77 skrev 2011-05-27 19:54:44 följande:
    Jo för det är ju precis därför vissa av oss är emot huskattsavel, vi ser ner på huskatter och tycker enbart att raskatter räknas. 
    Exakt. Precis så låter ni.
    Härmed har jag sagt mitt.
Svar på tråden kattungar Kön???