Inlägg från: Tigerkattan |Visa alla inlägg
  • Tigerkattan

    kattungar Kön???

    Att känna frustration över fler huskattungar kan jag förstå, att veta om det växande problemet i katthärbärgerna underlättar inte, men om man vill få fram sin åsikt, så finns det smidigare o trevligare sätt att göra det på.


    ¨Den tekninken behöver visa i denna tråd finslipa på, för på detta sätt som ni visat som teknik här i tråden, så har ni misslyckats grovt!


    Tror ni på allvar att ert sätt får folk att lyssna o förstå?


     

  • Tigerkattan

    "vissa", innan språkpolisen kommenterar detta misstag.

  • Tigerkattan

    Istället för att driva din fråga längre så tänker jag på något som min moster ofta säger, är det nu små kattbarn, så utgår man från dom och försöker få kattägaren att ta sitt fulla ansvar, genom att ge kattbarnen det bästa och sen inte skänka bort dom för en spottstyver.


    Ts skriver att hon ska ge dom det och har bra hem till dom, så då utgår vi ifrån att hon därmed gör det bästa för sina små kattungar.


    Min moster äger ett stort katthärbärge, så jag vet hur många katter som fått dålig start på livet som finns och sommarkattsägare känner jag inget annat än förakt för, vidriga människor som jag inte förstår mig på!!


    Min moster säger själv att hon förstår att många vill få små kattungar med sina huskatter, det viktiga är att upplysa dom och få dom att ta ansvar för sitt beslut.

Svar på tråden kattungar Kön???