• Issa79

    Ska jag försörja henne???

    Förstår hur du tänker. Du vill inte försörja henne nu o sen riskera att det tar slut o hon står där med en massa pengar som hon i grunden har för att du tog hand om henne så hon slapp röra dem.

    Knepig sits det där... Jag förstår att du vill ha helt delad ekonomi om du ska försörja henne. Själv tycker jag att man delar på saker helt när man väljer att gifta sig men det får stå för var o en vad de anser om det.

    Vad säger hon om  hela saken?

  • Issa79
    Anonym skrev 2011-05-27 11:33:55 följande:
    Handlar om en miljon ungefär.
    Det är mkt pengar... Gör inte saken lättare direkt...  Man kan väl säga att jag förstår skorna på båda fötterna.. Har hon planer på att studera så kanske det är bra o göra det då efter mammaledigheten?
  • Issa79
    Anonym skrev 2011-05-27 11:39:38 följande:
    Bor man i Sverige kostar inga studier en miljon...
    Nä men det är väl en början? Pengarna var ju sparade med tanke på studier eller boende?
  • Issa79
    Anonym skrev 2011-05-27 11:39:13 följande:
    man är försörjningsskylldig i ett äktenskap.
    Det var  nog aldrig riktigt frågan egentligen utan mer hur de ska tackla den här situationen. TS verkar vara en smart kille som vill ha lite hjälp att sortera ut tankarna o jag förstår honom...
  • Issa79
    Anonym skrev 2011-05-27 11:44:20 följande:
    En början? Skämtar du med mig?? Hon kan plugga till läkare, leva gott och ändå ha en halv miljon kvar. Boende har hon ju tillsammans med ts redan så varför ska hon ha kvar resten som enskild egendom och samtidigt bli försörjd av ts?
    Du verkar vara ganska skojfrisk.. Not... Så hon kan inte börja läsa efter mammaledigheten o då använda sig av pengarna till o försörja sig själv o sen när hon är klar använda det som är kvar eller en större del av det till att investera i exempelvis en bostad? Du har ju absolut ingen aning om hur de bor o om de skulle tänkas vilja flytta till ngt annat.. eller om hon ha betyg att läsa till läkare.

    Lite svart/vitt tänk känner jag.

    O slappna av lite.   det är inte dina pengar som debatteras här.
Svar på tråden Ska jag försörja henne???