Inlägg från: Anonym (dåligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dåligt)

    Ska jag försörja henne???

    Anonym skrev 2011-05-30 06:16:31 följande:
    Från början hade vi bestämmt att min fru bara skulle vara hemma med vårat barn. Men det är jag som väljer om jag vill ge bort min del av föräldradagarna till henne (förutom de som är öronmärkta för mig såklart). Som ja tidigare sagt så kommer jag inte vara hemma, men jag kanske vill spara alla mina föräldra dagar till senare, så kan ja ta ut de istället för semester. Angående hushållsarbete så hjälper jag faktist till ibland, på helgen om jag orkar. Sen så hjälper jag till att bada vårat barn. ------ När jag startade denna tråden fanns två alternativ och aldrig någon tanke på skilsmässa. Vet inte om det kommer att funka att leva med en människa som inte verkar veta hur hon ska göra eller om hon kommer hon att stanna hos mig.
    Föräldradagar skall tas ut då man ämnar ta hand om sitt barn. Man jag är inte förvånad att de tjänar som semester för dig för det har framkommit i dina inlägg att du gärna roffar åt dig men har väldigt svårt att dela med dig. Om jag vore din fru skulle jag lägga benen på ryggen och dra fort som ......!!!
  • Anonym (dåligt)
    sextiotalist skrev 2011-05-30 15:22:57 följande:
    Det beror på hur man ser det. En väninna till mig som arbetar inom vården, hennes man tar ut sina föräldrardagar under sommaren, tar givetvis hand om barnen, hon arbetar, sedan kör de gemensam semester några veckor innan eller efter. Vården jublar, att ha kvalificerad personal frivilligt, själv säger hon att det är en toppenperiod att arbeta.
    Jag tycker det är en smart lösning
    Det är en jättebra lösning! Däremot tycker jag inte att det är så TS menar i sitt inlägg som jag svarade på i mitt inlägg nr 922.
  • Anonym (dåligt)
    Anonym (fia) skrev 2011-05-30 20:18:41 följande:
    Det är väl inget fel att förlänga sin semester med föräldradagar?
    Om man samtidigt tar hand om sina barn, så JA!
  • Anonym (dåligt)
    Anonym skrev 2011-05-30 20:42:22 följande:
    Roffar åt sig? Han har föräldradagar att ta ut... Är det bättre att barnet får vara på dagis förutom 4 veckors semester på sommaren? Hur tänker du? Får en känsla av att du har något emot ts.
    Vad menar då TS med att han inte tänker vara hemma? Ingenstans nämner han barnet... Trist inställning tycker jag...
Svar på tråden Ska jag försörja henne???