• Draken

    30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?

    Förstår precis hur du känner! Kan knappt ge några råd...det enda som funkar någorlunda för mig är att sysselsätta mig (som Tabbs skrev)...men det är ju inte alltid man känner för det heller...

  • Draken

    Tm, jag fick ett rosa spökstreck på ett av testlagrens test i somras...men det var mycket smalare än vad strecken brukar vara...jävligt irriterande är det iaf!!! Men du är ju för tusan inte på BIM så hoppet är verkligen inte ute :D Hoppas hoppas!

  • Draken

    Åh, tm, jag tycker det låter lovande iaf. :D Du kan inte testa med något annat test också? Tänkte att om du får samma sak där så måste det ju vara ett +. Jag har aldrig fått några streck ens efter timmar när det varit negativt, förutom det skumma jag fick i somras men det kom direkt...och var pinnsmalt.

    Kors i taket men jag har fortfarande noll koll...el, ja, om jag tänker efter kan jag ju räkna på ett ungefär men har lyckats att inte göra det...än...

  • Draken
    JLD1979 skrev 2012-02-19 17:40:46 följande:
    Jag har vart ute på dumheter natten till idag.

    Åkte in akut m ambulans till gynakuten igår.
    Åkte på endometriossmärtor. hade hoppats på att slippa dem men icke. I vanliga fall när jag inteär gravid så kan jag självmedicinera smärtorna hemma och inte behöva åka in. Nu när jag är gravid så vågade jag inte ta nått smärtstillande utan ringde efter ambulans då sambon inte var hemma. Han kom dock hem före ambulansen kom så han åkte med in.

    Väl på plats med allt i mitt bagage dvs gbp-op, endometrios och senaste missfallet så slutade det med att de gjorde ett UL på mig och de kunde se hinnsäcken och den låg där den skulle så en tidig graviditet som ligger där den ska ligga. Hjärta

    Vidare då jag har endosmärtor samt problem med tarmarna pga min op så har jag problem med att äta allt som är i en fastare konsistens än nyponsoppa/yoghurt. Så nu är jag sjukskriven på 50% fram till den 19/3.

    Jag blev även remiterad till specialistmödravården då hon ansåg mig vara en högrisk graviditet med tanke på problemen jag har i bara v6.

    Vi som är gbp-opade föder oftast mindre barn samt att det ofta blir prematur.

    Känns ändå skönt. Jag behövde den här sjukskrviningen. Har känt mig slut sedan nyår då första graviditeten började då jag inte heller kunde äta och var hård i magen osv. Så jag har ätit flytande i nästan två månader och sovit dåligt sista tiden samt oro över missfall. PÅ det sedan så har jag jobbat mellan 07,30-18 varje månd-fred sedan början av oktober då det är så mycket på jobbet jämt.

    Så tant känner sig jävligt sliten just nu... Skäms

    Hoppas att ni har haft en fin helg!

    Usch, vad drygt! Men skönt att ni fick positivt besked om graviditeten. Det kanske gör att du kan ta lite smärta iaf? Fast jag förstår såklart att det inte är någon dans på rosor.
  • Draken
    CT11 skrev 2012-02-19 18:22:35 följande:
    Låter ju spännande tm! Trots förvirring är det ju på något sätt positivt.. Vet inte men jag får positiva vibbar:) Det händer någonting iafSkrattande

    Ja här är det spänning må tro inför läkarbesöket. Min sambo oroar sig över sina tester och jag över mina... Men jag tror det viktiga är att fortsätta kämpa med ÄL och pricka den, eventuellt operera eller spola äggledaren som var paj - om det ens går.

    Jag upptäckte plötsligt igår att jag antagligen hade ÄL iom ÄL-aktiga flytningar. Så jag drog med mig mannen in i sänghalmen och det känns lite kul att vi har kommit igång igen efter någon månads vila.  Kanske kanske kan det bli ngt den här gången...Solig Man vet ju aldrig! 

    Skrattande
  • Draken
    JLD1979 skrev 2012-02-20 20:22:11 följande:
    Kan det ha att göra med att kroppen blir "förvirrad" för en tid efter MA/MF och att den tappar sin cykel och försöker hitta rätt igen och därför då under den tiden så skickar den fel signaler hej vilt så att säga?

    Tror det handlar om att kvinnans menstruationscykel är komplex som fasiken...finns de som är med om tvärtom också... Jag hade en jäkligt oregelbunden cykel innan mina missfall...och den har faktiskt rätat till sig...

    Sedan blir man ju rätt medveten om sin kropp och sina symptom när man försöker... Innan kände jag inte efter.

    Det bästa graviditetssymptomet är ju utebliven menstruation...och då inte 1-2 dagar..utan en vecka...och det förstår vi ju i teorin...men inte i praktiken...eller hur?Obestämd    
  • Draken
    Tabbs2 skrev 2012-02-21 08:29:44 följande:
    Ja JLD jag har ingen aning:) Men min cykel fungerar precis som vanligt förutom då dessa jädra ömma bröst m.m. Jag vet ju att många har så som PMS så man får väl bara acceptera att kroppen nu lagt sig till med detta...
    Hur mår du nu förresten? kunnat äta?

    Testade idag dumt nog...väldigt negativt...buhu..usch va ja e less på detta!!

    tm- mens än?

    CT- lycka till idag hos läkaren!    

    Draken- fortfarande lyckligt ovetande:)?      
    Tabbs2, vet du när du har BIM? 

    Jag förstår din "leda". Jag och min sambo har gjort ett "få barn konto"... Vi ska spara ihop 55 000 till en IVF till nästa år. OM vi lyckas innan drar vi på en resa för pengarna istället. Känns som att göra något iaf...

    Mitt försök håller konstigt nog än...men, men, man ska ju inte ropa hej...

    Jag håller iaf tummarna för er.
         
  • Draken
    tm78 skrev 2012-02-21 09:54:53 följande:
    Tråkigt med negativ test Tabbs - men det är ju alldeles för tidigt att testa!

    Ingen mens här än. Och jag lyckades hålla mig från att testa i morse Ska inte testa igen förrän på fredag om inte mensen kommer innan dess. Den har kommit på DPO+15 varje månad som jag har tempat, och idag är jag på DPO+16. Det sägs ju att lutealfasen alltid är konstant hos varje kvinna... Så man klurar ju lite. Just nu känns det inte alls som att mensen är på väg heller, men jag känner mig samtidigt totalt ogravid. Alla symptom som jag hade för bara några dagar sedan är borta. Bara yttepyttelite molvärk i ryggen kvar.
    Förmodligen är det bara mitt eget psyke som förstör för mig och “låser” kroppen. Man ska ju helst försöka slappna av och helt sluta tänka på hela bebisverkstaden. Men HUR LÄTT ÄR DET??
    Ska köra ett stenhårt styrketräningspass i eftermiddag och hoppas att det “sätter igång” kroppen igen så att jag kan gå vidare.

    Ha en fin dag alla, och lycka till hos läkaren idag CT!!

    Nä, det är inte ett dugg lätt! Låter iaf positivt med lutealfasen...
  • Draken
    CT11 skrev 2012-02-21 11:45:35 följande:
    Tack ni! Läkarbesöket var visst imorgon men jag lovar att återge vad som sägs där. Det är lite domedagen för oss ju.. Konstigt nog har jag faktiskt inte längtat och tänkt på det mötet så jättemycket vilket har varit skönt. 

    tm och Tabbs- jag förstår er båda allt för väl. Denna låsning i kroppen samtidigt som man testar negativt... Ahhhh så jobbigt! Man pendlar liksom mellan hopp och förtvivlan. 

    På tal om det- Guess who is back in the game! Flört. Jag är på ÄL + 4 och känner mig väldigt illamående! Såklart även molvärk i ryggen och starkt luktsinne och trött. Hahahaha- mitt "gamla jag" är här igen!! Såklart förstår jag att ÄL + 4 inte kan betyda någonting men fantasin och hoppet rusar iväg med mig. Kan man må illa direkt efter befruktning? Jag fick väldigt starkt utslag på ÄL stickan i fredags så vi har Hjärta fredag-måndag.

    Nej, självklart, jag vet ju det egentligen...! 

    Lycka till imorgonGlad
  • Draken
     
    Tant Röd väckte mig tidigt i morse, så jag har uppdaterat mina datum. Har lagt till BF i vår lista också  - fyll i dig själv JLD!?

    Ha en bra dag alla! Och lycka till idag CT, jag håller tummarna för att ni får bra svar!

    HjärtaÄLHjärta 
    10-12/2 Tabbs
    Vetifan och skiter i att ha koll februari Draken
    4/3 tm78
     
    {#emotions_dlg.flower}BIM  {#emotions_dlg.flower} 
    24-25/2 Tabbs
    19/3 tm78

    PlusPLUSPlus
    11/2, JLD1979

    GravidGRAVID VECKAGravid
    v4?, JLD1979   

    Nalle BF NalleBabyFÖDDABaby

    Jäkla tant, vem tusan har bjudit in henne?
    tm78 skrev 2012-02-22 08:26:06 följande:
    Åh, vad jag hoppas att ni får en härlig semesterresa! För 55 000 kan man ju komma långt - eller lyxa till det ordentligt! Det låter som en bra plan i alla fall, allt känns ju bättre när man har en plan - ett mål att jobba emot.
    Åh tack! Ja, det känns mycket bättre med en plan.
    tm78 skrev 2012-02-22 08:28:30 följande:
    Har du förresten bokat tid för utredning än Draken? Minns inte att du har sagt något mer om det?

    Jajamen det har jag...dock kanske glömt att skriva det. 14 mars is the dayGlad

        

       
Svar på tråden 30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?