Inlägg från: Längtarefterliten |Visa alla inlägg
  • Längtarefterliten

    hjälp ni som vet

    Vilka länder kan man adoptera ifrån som inte kräver flera års äktenskap.. vi ska gifta oss om ett år, och ahr vi inte fått barn då så skriver vi in oss på adoption.. men vilka länder går de?

  • Svar på tråden hjälp ni som vet
  • Längtarefterliten
    villsågärna38 skrev 2011-06-10 14:41:49 följande:
    En sak till. Såg precis att du var 22 år. I Sverige måste man vara 25 år för att få adoptera så tyvärr måste ni vänta några år till om det blir aktuellt med adoption. Ni kan inte påbörja medgivandeutredningen innan ni är tillräckligt gamla.
    hmm, de visste ja inte:/ de va ju typsikt!
  • Längtarefterliten
    vänat skrev 2011-06-11 13:18:19 följande:
    Vet att om de finns särskilada skäl kan man få adoptera även om man inte fyllt 25år så de är absolut ingen sten hård gräns kan finnas dom som blir godkännad för adoption i svergie även om de ej fyllt 25 men som sagt de är indviduelt och om de finns särskilad skäl exvis att man redan vet att de inte är möjligt att bli gravid!
    möjligt och möjligt... missfall på missfall 3 ggr och en ofosterlig... tänkte ju isåfall vänta ett år till vi är gifta... och vi kan ju ha lyckats till dess.. de vet man ju inte..
  • Längtarefterliten
    Hjärtat längtar skrev 2011-06-11 13:30:52 följande:
    tror faktiskt inte det stämmer....vi har vetat i 1½ år att vi inte kan bli gravida och inte får vi starta utredningen tidigare för det är en lag som gäller i hela landet. Men jag har hört om någon som sökt dispens och fått medgivande innan 25...
    Men som sagt kan ni ju spara kötid om ni blir medlemmar i org och under tiden kan ni gå föräldrautb och utredas.
    a jo baraså osäker..
    vill så gärna ha egna barn.. så tror vi väntar ett år iaf...
Svar på tråden hjälp ni som vet