• Anonym

    Men snälla sluta ha era ungar inuti kundvagnar!

    hahahahahaha vilka härliga världsproblem som diskuteras här! Bacillskräck vs. relaxed - så ser jag det iaf!

  • Anonym

    Tror iofs att barnförbudet i kundvagnar kan bero på att det kan vara farligt. Inte för att de blir smutsiga!

    Sonens kompis på förskolan stod i en kundvagn som välte. Han slog i huvudet illa och fick en svår skallskada. Låg först på intensiven och totalt 3 veckor på sjukhuset. Bestående hörselproblem + huvudvärk som följd. 

    Trots detta har jag ungarna i kundvagnen, 3-barns mor som jag är. Ibland är jag tvungen av en eller annan orsak att handla själv med alla tre, och då sitter de minsann i kundvagnen. Det är enda möjligheten för mig att kunna handla UTAN att tillbringa en timme med att jaga ungar runt butiken!

  • Anonym

    Ni som inte tycker det är okey att ha barnen i kundvagnens korg skulle se lastbilarna varorna fraktas i... Fy vad skitiga och äckliga dom är

  • Anonym

    För det första är det en maxvikt på 15 kg i sittdelen, min 3 åring väger mer än så. Jag föredrar att ha honom i kundvagnen istället för att han ska springa omkring i affären och pilla på allt, ta på frukten, stoppa ned händerna i lösgodiset mm. alla har faktiskt inte barn som är lydiga och går efter förälderna och inte pillar på något. Finns faktiskt inget värre än ungar som härjar i affären och drar och sliter i allt, och nej, det har inte bara med uppfostran att göra, en del barn är livligare än andra så enkelt är det, finns ingen uppfostran i världen som kan få de lugna och inte ta på allt.

    Jag har själv inga problem med att barn sitter i kundvagnar, de mesta man köper är faktiskt förpackat, handlar man med shoppexpres vilket de flesta stora matkedjorna har idag så lägger man ju ner allt i en påse direkt och inget hamnar i kundvagnen.

    Men visst, är den nån som föredrar att mitt barn river och sliter i allt i affären och stoppar händerna i lösgodiset, så kan jag låta honom gå så får vi se vad ni tycker om det.

  • Anonym
    Hoppsaan skrev 2011-06-14 21:09:34 följande:
    Ha ha, jag har sett dom! Och luktat i dom! Arbetade ett tag med att lasta ut varor...Det hände att lastutrymmena verkligen luktade BAJS! Jag fattade aldrig varför, det var itne luk av rutten frukt eller mögligt kött. Utan bajs. Typ hundbajs.
    Vissa bolag har ju inte tid att tvätta dom pågrund av dom långa transporterna som blir (arbets+körtid räcker inte till).. Men ja dom lukar inte frächt alls..
  • Anonym

    Köpa egen vagn.. kanske hitta nån ihopfällbar som man kan bara fälla upp och handla i sin fina rena vagn...
    nämen snälla .... 

  • Anonym

    Jag anser att jag gör mina medmänniskor i affären en tjänst genom att ha min dotter i kundvagnen. Tror att de alla ggr föredrar att hon sitter lugnt och glatt i vagnen framför hennes ILLVRÅL o GASTANDE i 30 minuter för att hon inte fick åka kundvagn. Sorry ts, den onödiga fajten tar jag inte!

  • Anonym

    Haha, om du stör dig på att det är äcklig för att vagnarna blir smutsiga av att barnen sitter i dem, ska du nog vara glad att du inte vet hur de blir dit transporterade.

    Själv kör jag lastbil, ofta med matvaror mellan olika lager tex ICA-lager och dylik, sen vidare ut till butik har oxå hänt. Om du bara visste hur saker och ting går till.

    Här om sisten så ramlade det en kartong med aprikoser av en pall när den skulle in till butiken.
    Jag plockade upp frukten, la den i kartongen igen och körde in pallen, berättade vad som hänt. Tjejen som tog emot de kollade på frukten och sa "det syns ju inte!" sen var det bra med det!

    tror det är betydligt sumtigare på ett lastbilsflak än vad det NÅGONSIN blir i en kundvagn! =)

  • Anonym

    Vad händer om din fyraåring inte vill gå med dig runt och handla?


    Vad skulle du göra om du dessutom hade ett mindra barn med dig vid detta tillfälle?

  • Anonym
    Lundamamma skrev 2011-06-14 22:08:07 följande:
    Då köper bara de 4-5 allra viktigaste sakerna varav en är något från handlelistan som bara är till min son, hans favorityoghurt tex.
    Det mindre barnet hade helt klart legat i en barnvagn under tiden.
    Om det var 2 år och ointresserad av att ligga i en barnvagn då?
Svar på tråden Men snälla sluta ha era ungar inuti kundvagnar!