• ACS83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Är oxå gravid. V.7+0 enligt räknaren, men är nog eg i v.6+0 för jag brukar ha en ganska lång mensperiod. Mår illa konstant, trött och orkar ingenting, ont i huvudet varje dag oxå, vilket jag aldrig har annrs.
    Men hoppas det är ett bra tecken på att allt är som det ska.
    Grattis till alla. Blir nog beräknad i slutet på mars eller möjligen början på april:) 

  • ACS83
    Daysis skrev 2011-08-30 21:51:57 följande:
    Usch vad tråkigt, beklagar verkligen Kan inte ens förstå hur hemskt det måste kännas..
    Ledsen för er skull. vet hur det känns! Ge inte upp,det tar ett tag, men det blir bättre och någon annan dag i framtiden är det er tur igen. Stor kram
  • ACS83

    oj, blev lite fel i förra inlägget...skulle ju vara till Casiopeia så klart...

  • ACS83

    Jaha, då var dagen D inne men ingen bebis verkar vilja göra sig till känna! BF är alltså idag och har faktiskt trott att jag skulle få bebis tidigare än beräknat pga av 3 tidigare missfall, men så blev inte fallet. Istället verkar jag bli en av dem som får vänta några dagar extra Förvånad. Man blir ju bara mer nervös, man undrar hur och när det kommer smälla till. Kommer det plötsligt bara att börja göra jätte ont liksom eller vad ska hända och när?? Jaja...det är det ju ingen som kan svara på, man får helt enkelt vänta och se. Tid hos BM på onsdag, men hoppas det kommit igång innan dess!

    Lycka till alla som fortfarande väntar oxå! 

  • ACS83

    Grattis till alla som redan fått sina mars bebisar!
    Jag är bf+3 nu och har nu för första gången känt av förvärar. Känns som mensvärk i nedre delen av magen och ryggen. Haft förvärkar sedan ca kl 05 imorse och har fortfarande, kl är nu 11. Dem kommer lite oregelbundet iband men ibland kommer dem med 5-10 minuters mellanrum och dem håller alltid i sig i ca 1 minut. Hoppas att det går fort nu så vi får åka in när mannen kommer hem från jobbet. Hoppas på att jag slipper ha förvärkar i flera dagar innan det verkligen blir dags. Känns som att huvudet är väldigt långt ner när jag går, får gå bredbent :)

    Hur har alla andra haft det från början? Jag har inte haft några sammandragningar eller förvärkar under graviditeten som jag märkt av iaf!
     

  • ACS83

    Så har nu älsklingen kommit, Det blev en liten kille som fortfarande är namnlös! Han damp ner den 30/3 kl 17:36. Blev en inte helt lätt förlossning, den blev långdragen och fick havadeskapsförgiftning, värkförstärkande dropp, öppen 10 cm i 3 timmar och ändå var bebis inte helt nere så han fick förlösas med tång för varken han ewller jag mådde ju särskilt bra. Blev ett 50 tal stygn efter att dem klippt. Från första värken hemma tog det ca 36 timmar, 18 timmar på förlossningen. Nu börjar jag äntligen kunna röra mig någorlunda normalt. Glad att maken varit hemma. Fick stanna 3 nätter på BB, blev väldigt yr när jag klev upp själv, så de 2 första dagarna fick jag inte kliva upp själv, fick kalla på personal. Maken har fått ta hand om 2 barn känns det som!
     
    En stor omställning att få barn! Gäller att lära känna ett helt nytt liv! 

    Grattis till alla som fått barn nu! :) 

    Kram 

  • ACS83

    Tack för gratulationerna och grattis till alla er andra oxå! :)
    Jag mår bra nu, har läkt ihop ganska så bra, kan känna av det fortfarande men kan ju röra mig normalt nu iaf. Känns skönt att äntligen kunna ta lite promenader även om jag känner att det kommer ta lång tid innan jag kan ta några riktigt långa promenader...vart tog konditionen vägen?? ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)