Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    aikidoaasa skrev 2011-07-13 20:18:09 följande:


    BIM var igår för mig och ett fint plus visade sig på stickan! Enligt BF beräkningen här på FL så är det tillfälliga datumet 21/3... det blir en lagom födelsedags present till mig. (Fyller år några dagar efter)

    Jag känner mig lite som en tjockis... men det har jag hört att det är vanligt i början då magen tillfälligt svullnar upp och blir vätske fylld... den kommer väl snart att gå ner igen... för att bli större och större för varje månad.  
    Nàr fyller du àr??

    Plussade idag, HELT ovàntat och chockartat dà jag har en bebis pà 7 mànader :-O. BF datum 16 mars.
  • Stronza simpatica
    Kim J skrev 2011-07-14 00:05:13 följande:
    Hej! Här har ni en 24-årig tjej. Jag tänkte jag skulle försöka hinna med en tråd att följa emellan åt :) (om jag hittar den igen, har laddat ned appen och den är lite bökig att lära sig, haha)
    Men jag har också fått ett efterlängtat plus!! :) efter nästan 1 års försök. Jag har en son sen innan på snart 2,5 år. Han tog över 2 år att få till. Men nu är det alltså dags igen!
    Jag hade en, för mig och min man, ganska tuff förlossning och är näst intill panikslagen inför denna. Jag har inte hunnit ringa BM men har haft kontakt med Aurora redan under "försöksperioden". Jag hoppas på ett planerat snitt. Det vore helt fantastiskt om det fanns någon att prata med, eller om någon har positiva erfarenheter kring snitt att dela med sig av (eller, ja vaginal förlossning med för den delen!)

    Oj, det blev långt! :) men men, lika bra! Haha. Det jag främst ville komma fram till är hur GLAD jag är att det ligger en liten där inne!!! BF-vad jag kan räkna ut är i mitten av mars.
    Snitt àr helt smàrtfritt och gàr jàtte fort. Vet inte smàrtnivàn pà naturlig fòdsel men efter snittet har man jàvligt ont men det làker faktist ganska fort. Fòr mig var det vàrsta att bli bedòvad och inte kànna underkroppen, sà det àr ju inte sà farligt.
  • Stronza simpatica

    Gjorde digitestet för fem dgr sen och det visade 2-3 och idag visade det samma:(! Borde vara 3+ nu ju. Borde jag oroa mig?? Kan bebisen dött där inne??

  • Stronza simpatica
    supertrouper skrev 2011-07-18 11:18:19 följande:
    Om man använder ClearBlue's digitala test så är tydligen 2.000 HCG gränsvärdet för 3+. Jag vet inte vad som gäller för övriga nivåer men under det så blir det lägre siffra. Det är väldigt olika vilket HCG du har men som exempel kan jag nämna att jag hade 561 när jag var i v4+4  sen 2228 i v5+1 och 6210 i v5+3.
    àr i ve 5+2 dock :-/...
  • Stronza simpatica

    Aha ok...tack alla:), känns lite mer hoppfullt nu!
    Petit : vad trist:(...bra med större utredning så ni vet vad ni kan göra nästa gång.
    Styrke kramar

  • Stronza simpatica

    Än så länge mår jag kanon, förvånar o oroar mig dock eftersom jag mådde hemskt förra gången och alla läkarna sa att det tyder på att bebisen är frisk! Men men man kanske bara får tur denna gången!:)

  • Stronza simpatica

    Hcg värdet såg bra ut:), ul/vul på tis:).

    Min sambo var med på första graviditeten på allt vi kunde få in på en fredag i och med att det är den ända dage n han inte jobbar på:)! Han ville gärna vara med på allt och det var nog bara en gång jag gick på ett besök ensam.

    Nu känns det mindre viktigt att han följer med på allt iaf för min del, han vill säkert men men.

  • Stronza simpatica

    Min son är bara snart 8 månader så han fattar nog inte riktigt ännu men hade inte tänkt säga något förrän efter ve 13. Han kommer säkerligen inte fatta vad det innebär då heller :D!

  • Stronza simpatica

    Choklad: är i ve 8 idag (7+0).
    så länge det är brynt oroar jag mig inte, bara orolig att det ska va början på något rött u framtiden.
    Hade två blödningar med rött blod och två med brunt under min förra graviditet och det visade sig inte vara ngt, men lite nojjar msn sig allt ändå.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)