Inlägg från: Marlin16 |Visa alla inlägg
  • Marlin16

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ni som önskar att inte amma- varför?
    Jag är egentligen också inne på att inte amma mest för att jag vill "slippa" och att vi kan dela på jobbet...

  • Marlin16

    Grattis Canjj!!!

    Och jag vill gärna hänga på om det anordnas en träff i stockholm

    Jag har just ringt tandläkaren och bokat tid för rotfyllning av en tand. Blä!!!
    Jag lagade den ett par veckor före jul men den har liksom inte känts bra efter det och jag kollade upp den förrförra veckan och då konstaterade han att förra lagningen ligger så nära pulpan att nästa steg är rotfyllning.

    Så sen dess har jag ätit och druckit utan att använda högersidans tänder. Och de gånger jag "testar" är den öm och får tandvärk efteråt. Och det är inte värt besväret att stå ut!! Det kommer inte att bara gå över av sig själv. Och jag kommer inte köpa läget och bara nöja mig med att använda andra halvan av munnen...
    Nej, på torsdag nästa vecka blir det stora grejen med att fixa detta. Är inte rädd men det lär göra ont i både tand och plånbok. Fy fan vad trist.. Men jag vill ha friska tänder att äta o dricka med...

  • Marlin16

    Å Jempa, stort grattis!! Skönt att du äntligen fått ett besked, å ett bra sådant!!! lycka!!

  • Marlin16

    Härligt lycklig du verkar nu Jempa

    Ja ska oxå måla, vaggan ska förbättras. Har vanlig vit träfärg och en vanlig pensel. Det blir 2 lager tror jag. Möjligen 3 om det behövs. Det ska bli helgens projekt.

    När är sänghimmel bra att ha? Och varför?
    Det är vackert. Men är det egentliga syftet att hålla insekter borta eller? Jag har ingen. Men första tiden när vaggan står vid sängen vet jag inte om man har nytta av det, eller om sänghimmeln bara är fin dekoration. Hur tänker ni?

  • Marlin16

    Jag skulle vilja tycka att både Agnes och Alice är jättefina. Bonnie säger mig ingentig åt något håll. Men det är väl ganska ovanligt om man tycker att det är viktigt.
    Jag tror Alice är min favorit av dina 3 förslag

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)