• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • Chokladälskaren

    Känslighet?? Åh herregud. Jag gråter nog för allt numera. Jag var en riktig lipsill innan men nu är det nog banne mig värre alltså. Kan gråta när jag tänker på min dotter(hon bor bara hos mig varannan helg, tyvärr), jag kan gråta åt nånting som är väldigt fint och vackert eller kanske åt nånting på tv.
    Men likaväl som att jag gråter så kan jag skratta i nästa sekund för att sen blir sur åt nånting annat i en annan sekund. Helt hopplöst det där. Tänk vad hormonerna kan spöka runt i kroppen på enSkrattande

  • ThereseX

    Lincal- livmodern är typ sne skulle man kunna säga.. Alltså vanligtvis större på ena sidan, varför vet jag inte.. Fullt normalt i vilket fall., : )

  • faceprimer

    Är det någon mer än jag som känner av värk i brösten, eller det är inte som värk, mer... ilningar, hugg, stickningar? längst mot armhålan.. det liksom strålar lite från bröstvårtan till armhålan.. känner nästan att de är lite ömt om man trycker.. men de är ju för att de växer o händer grejer har inte märkt så mycket storleksskillnad förutom att dom blivit lite bredare, går ut lite mer på sidorna liksom... De hänger över lite på bh:n, haha

  • ChiMi

    Är det normalt att man måsr så bra som jag gör under graviditeten. Jag känner verkligen ingenting. Är i vecka 8. Börjar bli orolig nu. Ska till BM på onsdag, håller verkligen tummarna.

  • Jeanette28
    ChiMi skrev 2011-08-01 22:53:48 följande:
    Är det normalt att man måsr så bra som jag gör under graviditeten. Jag känner verkligen ingenting. Är i vecka 8. Börjar bli orolig nu. Ska till BM på onsdag, håller verkligen tummarna.
    Jag mar ocksa valdigt bra! Ar i vecka 7 nu, kanner ingen trotthet, tranar som vanligt, ater vad jag vill och har inga som helst symptom!
    Det enda ar att magen ar svullen, men det brujar den vara =)
  • Coriander
    Ponja skrev 2011-08-01 20:50:45 följande:
    Är det FRAM till v12 som är "farligare"? Eller är det hela v12 också?
    Enligt min läkare är det mycket ovanligt att man får missfall efter 10+0. Han sa att om missfall ska komma, så kommer den innan vecka 10+0. Och de missfall som händer därefter inte alls har samma bakomliggande orsaker som de innan 10+0. 

    Dvs. better news for us all! {#emotions_dlg.flower}
  • Coriander

    Ärtan ville tydligen visa att hon hänger med där inne, för att jag inte skulle vara orolig något mer, för jag spydde upp vart enda jordgubb som jag precis hade ätit. Jag mår inte illa, utan helt plötsligt fick jag bara kräkreflexer och började spy. Riktigt läskigt... tänk om jag är och tar hand om någon patient nästa vecka och mitt allt spyr jag!? Å andra sidan - hellre endast spy upp lite än att gå med illamående som hotar hela tiden med att man ska behöva be till porslinguden. Cool

  • Nikis

    Jag kommer att väga runt 115 kg i slutet på graviditeten om jag går upp lika mycket som jag gjorde med Loke. :/ Känns sådär :P jag är 184 cm lång så folk säger att de lixom inte gör något för de syns endå inte att jag väger så mycket, haha. Kanske inte, men jag själv märker av de, finns inga kläder i min storlek. Jag ska hålla igen :)

  • LadyA01

    V 7+0 idag! Min skräckvecka där det skitit sig de två senaste gångerna. Men denna gången ska det gå bra minsann! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)