• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • Fisken12

    Hej!
    Det är så roligt att läsa om alla som väntar småttingar. Själv plussade jag den 20 juli och har nog inte förtått än att det är en liten där inne. Är så rädd för att någonting ska gå fel (även om graviditeten blev en överranskning för oss). Ska bli himla roligt och jag väntar och väntar på att komma in i vecka 12 ( är i vecka 7 nu) så att jag kan berätta för hela världen. Än så länge vet bara ett av vårt kompispar. Det är så roligt att få prata med någon om det. Hur som helst så läste jag i bildtråden att det finns en FB-sida för oss so har bf i mars 2012. Länken fungerar ite och nu undrar jag om det finns någon som kan lägga in den på nytt. Kommer själv inte bli medlem där förren vecka 12 men vill så gärna följa er andra.

    Hälsningar Fisken i Alingsås 

  • IEmelieI
    Coriander skrev 2011-08-01 16:49:05 följande:
    Nämen.. härligt!! Hjärta Visst känns det otroligt och samtidigt fattar man inte riktigt att det där lilla på skärmen är faktiskt en bebis som växer inuti en! Häftigt!

    ja det var helt underbart. har även diabetes och vaknade med alldeles för lågt i söndags morse. pojkvännen fick ta hjälp av ambulans för att få väckt mig. Och pga detta blir jag jättenervös över hur bebbe mår. Jag hoppas verkligen inget har hänt. Som tur är kunde jag få mig en extra tid 10/8 för ul.
  • Nikis

    imorse låg jag framför toan och hulkade innan jag begav mig till jobbet, men de kom inte upp någe :/ Usch vad jag mår dåligt på mornarna, och hatar dom mornar jag börjar sju :( bläää

    Jag tänkte fråga, vart bor ni allihopa? :) kanske man kan träffas?? :) 

  • faceprimer

    Uuuuuuuurrrk. *kvälningar* Så mår jag just nu.
    Nu fick jag bara för att jag i ett inlägg igår skrev att jag mådde utmärkt. Haha.
    Igår började illamåendet och jag ville spy men det kom liksom inget. Bara mådde så sjukt illa så var tvungen att ligga ner. Imorse var jag nära på att spy. Och så har det hållt i sig hela dagen. Dessutom är min mage helt kass, går på toaletten stup i kvarten och det är jättelöst och sen mår jag jätteilla. Påminner om maginfluensa helt klart. När jag träffade min BM och jag sa att jag var i v.7 sa hon att det inte var ovanligt att man kan börja få illamående nu, "jovisst men det ska inte jag få" tänkte jag.  men Tji fick jag! Sitter här nu med sea band som inte tycks hjälpa, illamående som tusan och kan inte annat än att ligga ner medans solen lyser utanför. yeeeeeey. MEN, jag är ändå glad för att då vet jag ju att allt ändå är som det ska.

  • faceprimer

    Babybluey, skönt att allting gick bra idag. Det glädjer mig :) Hjärta

  • SaraA

    Idag har jag varit på hälsosamtal det gick bra:) fick en tid för ul den 11/8. Sa att jag ville kolla liten innan vi åker till turkiet och hon tyckte det var helt okej:) skönt sen är det riktig inskrivning den 25/8 och den 27/8 åker vi till Turkiet:) massor av dagar att se fram emot:)

  • Lyckobebisen

    Imorgon ska vi på inskrivning. Ska då prata lite om KUB eller om vi bara ska göra ett vanligt ul i v12.
    Längtar massor!!
    Bara några veckor kvar.. Vill se att liten hänger kvar i C's mage och att allt är som det ska, även om det känns bra så är vi så otroligt nyfikna och längtar så mycket! v 8+3 idag.


    BF 8 Mars 2012
  • Stinis83

    Jag blev tvungen att berätta på jobbet att jag är gravid, magen är så stor idag så inte ens den största tunikan dolde den. Chefen blev helt överlycklig och gav mig en stor kram :) Inte helt väntat av en kille!

    Nu har jag köpt två par gravidbyxor, till och med jeansleggingsen sitter för hårt i magen :) Lycka, det händer på riktigt!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)