Inlägg från: lillaknytet |Visa alla inlägg
  • lillaknytet

    Skriver av mig här om det är ok, känner att jag inte riktigt vill skriva på FB.

    Åh vad jag önskar ibland att jag bodde själv med tjejerna..
    Orkar inte med A ibland, han har skärpt sig när det gäller drickandet ( om ni kommer ihåg.. ) men dricker fortfarande varje jävla helg. Se förra helgen så sa vi att jag skulle få sova ut den här helgen men nä då, han gick upp för 20 min sen och sa; ingen har väl tvingat dig att gå upp.. Blir så ledsen inombords ibland.. Lever med en man som inte vill vara familjefar tror jag utan bara vara pappa när det passar för han..

  • lillaknytet

    Jag blir galen!!
    Kommer ni ihåg sambons drickande ihop med hockeyn..
    Självklart så torskade Dif hockeyn idag, så han har fått i sig ett 6pack 3,5 + två stark öl samt vin till maten och nu sitter han och tittar på film (skithögt) precis vid barnens sovrum.. Han bryr sig inte ett skit om nån annan än han själv just nu.. Är så JÄVLA FÖRBANNAD just nu så jag håller på att koka.

    Jag orkar fan inte mkt mer snart, fan :(

  • lillaknytet

    Chetti:
    Japp tråden lever :) känner att man kan vara lite mer privat här :)

    Vi ska ha ett riktigt prat i helgen så det känns jätteskönt.

    Hur gick det för makens operation?
    Kram och trevlig helg!

  • lillaknytet

    Saknar verkligen denna tråd :)

    Helgen har vart mysig men vi har inte pratat något i helgen. Tänkte ta ett rejält samtal efter formel1 och hockeyn ikväll.

    Kram till er!

  • lillaknytet

    Haha nej jag är nog inte förvirrad. Hon är född 14/3 men ville titta ut 14feb jag fick värkar på jobbet, åkte ju in sen fick jag bricanyl och fick inte komma tillbaka till jobbet tyckte dom.. :) och en månad senare den 14 mars tittade hon ut 11 dagar förtidigt

    Började lite lätt med pratet idag ang här hemma. För jag gör Allt förutom delar på matlagningen.. Och tyckte det va dags att han kunde kanske ta och hjälpa till men sa bara jaha..

  • lillaknytet

    Japp. Men idag har han vart helt underbar, lekt med Lisabet sen vi kom hem vid 1730 tom nu och fixat mat och badat Lisan. Em riktig pappa :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)