• Nikis

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    faceprimer skrev 2011-08-04 10:22:50 följande:
    v.9 idag, 8+0, underbart att tiden går älskar torsdagar!
    oxå v 9 för mig idag :) de går undan. skönt de iaf :)
  • Nikis

    Jag tror att jag har en flicka i magen :) Och de verkar min sambo och min son oxå tro. Min son vill ha en flickbebis säger han nu haha, för tre dagar sen ville han ha en pojkbebis :P Men Det spelar ingen roll vad de blir känner jag :) Bara bebisen mär braa :)

  • Nikis
    Plockepinn skrev 2011-08-04 11:25:56 följande:
    För mig i vecka 11 har nu illamåendet försvunnit. Hoppas ni andra också slipper det snart!
    jag har inte mått illa på två dagar, hoppas jag slipper ;)
  • Nikis
    micksaan skrev 2011-08-04 11:51:45 följande:
    Förstår om man gör det av nyfikenhet kanske, bara vilja veta. Men att säga att det är för att förbereda sig, det ä det jag inte fattar. :-P
    Första bebisen kollade vi för att vi va nyfikna och ville förbereda oss. Vi köpte grön vagn och dekorerade ett pojkrum. Denna gång tar vi oxåreda på könet, men mest av nyfikenhet och för att jag inte kan hålla mig :P
  • Nikis
    Wielkip skrev 2011-08-04 11:57:51 följande:
    Vi ska ta reda på könet för att kunna välja passande inredning i rummet och kläder, så vi kan ordna allt sånt i lugn och ro innan bebisen kommer, samt välja namn, mellannamn osv. Glad
    Man vet ju redan att man får en bebis, så det är väll snarare som att läsa och lista ut rimmen på julklappen eller nått, haha.
  • Nikis
    Stinis83 skrev 2011-08-04 18:48:05 följande:
    När jag väntade dottern tog vi inte reda på könet för jag ville ha överraskningen när förlossningen var över. Jag var övertygad om att det var en pojke. Och ut kom en flicka! Jag fick ett överslag i rosa... :)

    Den här gången vill vi ta reda på det, dels av nyfikenhet och av praktiska skäl. I och med att alla kläder är rosa, det vill jag inte ha på en son. Sen tror jag att jag skulle behöva tid att vänja mig vid tanken på en son, jag känner mig bara som en flickmamma. Vad nu skillnaden är :)

    Wielkip, jag bloggar på baralitevi.blogspot.com men det är inget avancerat... :) Jag har precis gått ut med graviditeten dock :)
    du kanske får en till flicka? eller känns de helt annorlunda nu?
  • Nikis
    Stinis83 skrev 2011-08-04 19:17:04 följande:
    Jag tror att det är en liten flicka i magen, men jag vet inte varför :)
    då är de säkert så, men min son kände jag från början att de va en pojke. denna gången känns de svårare, så säkert en tjej denna gång :)
  • Nikis
    BebisVagga skrev 2011-08-05 19:58:32 följande:
    nu har jag varit här ifrån några dagar.. o allt verkar rulla på som vanligt..

    4 dagar kvar till vul o jag längtar
    ååh vad mysigt, jag gjorde vul i onsdags. fick åka in akut för jag fick ont i magen och fick då göra ett vul. allt med bebisen var bra, hjärtat tickade på fint och allt såg bra ut :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)