• Tindra1981

    Plussat och bor i Stockholm. Följas åt?

    Finns det några fler som plussat och väntar barn runt mars, bor i Stockholm och vill följas åt på vägen?
    Jag plussade idag! =)

  • Svar på tråden Plussat och bor i Stockholm. Följas åt?
  • Tindra1981

    Några fler gravida som beräknas föda i vår, kring mars 2012. Jag bor på Södermalm i Stockholm och har en dotter på 9 månader. =)

  • Bina86

    Hej! Jag plussade i morse :). Jag bor i Tullinge och har en dotter på 14 månader. Jag blev lite chockad då detta var första försöket så har nog inte riktigt fattat det ännu. Hur mår du då?

  • RocketQueen

    Jag plussade igår och bor också i Tullinge! Har tagit fyra tester för man kan ju inte tro på de första tre Till slut knallade jag iväg till apoteket och köpte ett digitalt  som jag tog i morse så nu börjar jag tro på det


  • Tindra1981

    Grattis till er båda!  Så kul att ni vill hänga med! =)

    Bina86
    Lite tunga bröst, inte så ömma. Lite morgonillamående och kräks ibland vid trötthet. Lite sur smak i munnen. Ingen molvärk alls (hade massor med min dotter). Gravidtröttheten som slår in då och då. Magen ser ut som jag är höggravid på kvällen då den svullnar. Men jag är pigg och mår bra.
    Trodde inte jag skulle plussa, med dottern kände jag mig supergravid men nu kände jag mig mest som PMS.

    Hur mår ni? Vad har ni för symptom? Bina86, känns det samma nu som med dottern?

  • Bina86

    Stort grattis till er också! Visst är det fantastiskt!

    Jag har inte så mycket symtom än (brösten är lite svullna, får lite lätta illamående attacker lite då och då) och så var det också med dottern fram till v.7 då mådde jag illa och var dödstrött fram till v.12 ungefär. Så jag passar på att njuta så länge jag mår bra. Jag har iof överlag en underbar första graviditet.

    Lillalyckan: Var i Tullinge bor ni? Vi bor på Östra Tullingeberg i de röda små radhusen där.

  • wenchemaria

    Grattis tjejer. Jag plussade i morse mitt andra om allt går vägen. Har en son född november 2009. Bor i Årsta. Roligt att vi är några som går igenom samma sak :) inga symtom här mer än lite stickningar nere i magen.

  • Mamma AnnieE

    Följer er gärna, ska visseligen ha i slutet på februari, 26:e enligt fl.

    Har två soner sedan tidigare, Joakim 2002 (blir 9år i morgon) & sen Viktor 2005.
    Har två ma bakom mig, en i sep 08 & en nu i april-11 Så när mensen inte kom så trodde jag aldrig att jag var gravid, kan de ha hänt efter bara 1 mens efter ma???
    Hoppas nu att detta går vägen och att vi får en liten här igen!

    Bor förövrigt I haninge!!!      

  • Lingongurkan

    Grattis till er! Vi har BF i mitten av mars enligt vad vi kunde se i tabellerna igår när vi hade gjort testet. Har inte känt några övertygande tecken än. Ganska trött men det är man ju titt som tätt annars också :P
    Det här blir om allt går bra vårt andra barn. Vi bort i en tvåa i stan och ja, det blir nog till att vara lite kreativ med planlösningen framöver ;)

  • RocketQueen

    Jag har haft dödligt ont i brösten, men nu börjar det bli lite mer lätthanterligt (eller så har jag vant mig vid det), mår lite lätt illa hela tiden och har ingen aptit alls. Inget alls smakar gott, inte ens godis!Förvånad Men det jobbigaste är att jag hela tiden har så ont i ryggen, typ mensvärk deluxe...

    Bina86: Vi bor nere vid Pressbyrån, precis innan trädgårdstaden, så nedanför berget liksom Vi flyttade hit i sommras och jag fullkomligt älskar Tullinge!


  • Daysis

    Bor oxå söder om Stockholm och plussade för några dagar sen så jag hänger gärna med här på ett hörn
    Det blir vårt tredje barn om allt går bra.

    Lingongurkan - Vi bodde oxå i en två inne i stan när vi fick våran tvåa och tycker det funkade bra. Men sen flyttade vi när yngsta var ca 1½ år. Det finns många fördelar med att bo inne i stan när man är föräldraledig så då kan det vara värt att bo lite trångt.. Kom precis på att hur mycket jag kommer sakna att alla caféer och gångavstånd till öppna förskolan denna gång

Svar på tråden Plussat och bor i Stockholm. Följas åt?