• Mabaja

    Plussat och bor i Stockholm. Följas åt?

    Camamill: haha. Ja jag är gravid och i mars kommer vår tvåa! Sitter här med en macka och har ätit halva. På 20 min. Det går fort!

  • Mabaja

    I Uppsala län har de inga hälsosamtal utan tar det på inskrivningen. Torsdag nästa vecka ringer jag mvc är min plan. Kanske börjar bli dags. Eller ska jag vänta till mitt andra vul?

  • Mabaja

    Elvismamna: jag är från Väsby från början (smedby) men bor i Bålsta numera. Jag har inte heller ömma bröst. Mina symptom är foglossning, illamående om jag inte äter och trött.

  • Mabaja
    ElvisMamma skrev 2011-07-15 18:37:23 följande:
    jag bor i smedby nu;) bålsta är fint=) vilken vecka är du i??
    8 fulla veckor imorgon.. :)

    När jag var liten bodde jag i rosa, sen 05 bodde jag i gula- alltid på Ryttargatan! :)
    Flicka 101010, mabaja.blogspot.com
  • Mabaja

    Hej Stockholmare!
    Hur har ni det? Idag mår jag alldeles förträffligt. Fick sovmorgon och vaknade 10.45! Och då med en niomånaders hemma! Så nu är jag skapligt pigg!
    Haha, käkade MASSA onyttigt igår- kladdkaka, glass, grädde, jordgubbar, sylt, pannkakor, jordnötsringar och cola... Idag hade jag gått ner 1 kg! och då har jag inte ens varit på toa på flera dagar. :)

    Idag ska vi ut och gå milen- har gått varannan dag den här veckan.. Så på med foglossningsbältet och fram med barnvagnen! :) Går ju inte jättefort då jag har så ont i fogarna, men vi kommer runt iaf!


    Flicka 101010, mabaja.blogspot.com
  • Mabaja
    supertrouper skrev 2011-07-17 00:42:39 följande:
    Välkommen Daysis!

    Mabaja, grattis till sovmorgonen! Den var nog väldigt välförtjänt! Hoppas det inte var sista! ;)

    Själv så har jag precis kommit hem efter ännu en kväll på gynakuten. Dessa blödningar tar kål på en. Den här gången fick jag träffa en läkare som verkligen höll på att ta kål på mig! Hon hade hela tiden ett tonläge som signalerade oro och när hon tog ut sitt instrument ur mitt underliv och frågade med väldigt orolig röst om jag verkligen hade så här mycket (brunt) blod hela tiden så höll jag på att få en hjärtattack. Inte blev det bättre när hon vid VUL'et sa med orolig röst att hon tyckte hinnsäcken såg liten ut. Jag trodde ett tag att det var över men samtidigt så har jag haft på känn att allting är som det ska vara så efter lite diskussion kunde vi konstatera att hinnsäcken ju faktiskt växt 1 mm/dag, precis som den ska, sen VUL'et i onsdags och att det nu fanns en fullt synlig gulsäck så allt ser ut som det ska. *puh*
    Det är nog inte min sista! Eftersom jag tar nätterna med Lillfia så brukar mannen få ta henne på morgonen. Men idag hade jag lovat maken sovmorgon. Så vi gick upp 7 och sen var det förmiddagsvila 8.30 så jag tog chansen att sova jag med. En timme senare gick maken upp med W. Och jag sov ytterligare en timme! :) Fast tröttheten idag skyller jag på Lillfia som varit vaken halva natten då hon fått två tänder som spruckit igenom under natten! :) Så 02.40 tyckte hon att det var dags att gå upp!
    Flicka 101010, mabaja.blogspot.com
  • Mabaja

    Sommar123 jag har inte ringt mvc- har ingen brådska och då är jag i 8+1 idag.

    Marlin: nupp är ju själva ultraljudet. Så gör du ett kub är det ju nupp + blodprov.

  • Mabaja

    Inte lätt när det är första gången. ;) nu har jag inte gjort kub då det inte erbjuds i Uppsala län men snappade upp en del i förra graviditeten.

  • Mabaja

    Marlin: allt är ju nytt till en början. Själv tycker jag att det är ganska trist nu i början men längtar till jag känner rörelser i magen. :)

Svar på tråden Plussat och bor i Stockholm. Följas åt?