Inlägg från: Anonym (Funderare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Funderare)

    Varför tittar han på porr?!

    Undrar om jag inte befinner mig ungefär i din mans situation, och tycker därför denna tråd är väldigt intressant. Jag har en underbar fru sedan 15 år tillbaka som jag älskar över allt på denna jord och har två barn med. Hon är vacker, intelligent och vi har det bra på alla sätt. Har aldrig haft bättre sex än med henne (även om det kanske kunde var lite tätare, barn, du vet) och reflekterar över huvud taget inte över att lämna henne.

    Samtidigt har jag sexuella fantasier. De är förlösande, ger mig en stunds flykt från vardagens krav. När jag ser porr (aldrig ngt. annat än gratisporr, eftersom jag har svårt för porrindustrin och vad den leder till) eller ännu hellre bra erotik är det som en förlängning och konkretisering av mina fantasier. Det mesta jag sett är ganska avtändande och sjaskigt, men ibland hittar jag ngt. guldkorn, som nyligen ett klipp med hög kvalitet med en vacker kvinna som smekter sig på ett så trovärdigt sätt så att det faktiskt såg ut som hon njöt. Efter orgasmen såg hon avslappnad och röd om kinderna in i kameran med ett leende om läpparna. Väldigt tändande. 

    Helst skulle jag vilja inviga min fru i detta. Har försökt ngn. gång, men det har inte fungerat. Hon har ett förhållningssätt som gör att det låser sig för henne då, och det är bara att acceptera. (Vårt eget sexliv utvecklas dock, i vår egen takt). Några gånger har hon "kommit på mig" i mitt porrurfande, vilket lett till en del samtal, där jag haft ett moraliskt underläge, så som diskussionen förts, eftersom jag kan ana att min älskade inte uppskattar att jag tänder på andras nakna kroppar. Det är ju vi som hör ihop. Men diskussionen har inte tagit oss vidare.

    Det har lett till att jag fortsätter på egen hand, och kapslat in tittandet till mina egna stunder, vilket jag tycker är synd. Men det kanske bara är att accpetera att män kan objektifiera och tända på det, medan kvinnor har andra behov. 

    Denna inkapsling kan sedan utvecklas i ett eget spår och bli en egen tillflyktort där tabu råder (och, som i din mans fall, kanske leda till att fantasierna drar iväg och hamnar i, ja, nylonstrumpor... även om jag själv tycker det verkar lite komiskt). 

    Frågan är om du skulle kunna möta din man i fantasiernas välrd i stället för att "beslå" honom med porrsurfning. Tänk ut din egna, innersta sexuella favoritfantasi som du blir upphetsad av när du smeker dig själv, leta om du kan hitta ngt. motsvarande på nätet (t.ex. redtube) och se hur det känns. Känns det bra kanske du kan bjuda in honom, så kan du se vart det leder. Jag är säker på att han skulle bli själaglad.

    Jag skulle bli det.

Svar på tråden Varför tittar han på porr?!