Inlägg från: Anonym (ursäkta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ursäkta)

    Har jag en barnslig sambo??

    ...och ni är föräldrar? Bra förebilder.
    Jag hade iofs aldrig druckit av hans whiskey som du beskrev i TS, aldrig att jag skulle låta en man få mig sjunka till nivåer som är under min värdighet. Om han är larvig är jag inte det, för stolt för det.

  • Anonym (ursäkta)
    Anonym (orkar inte) skrev 2011-07-07 08:47:28 följande:
    Så hur FAAAAAN skall jag göra? han gör så att jag får dåligt samvete. Skall jag behöva gömma öl och makrillburkar i min väska då jag är och handlar för att han inte skall bli sur?
    Jag LOVAR att han kommer rusa ner till systemet imorrn efter jobbet imorgon om jag inte köpt till han.
    Men jag handlar inte till mig, jag handlar till oss. Det är inte en fråga om att du ska handla till dig men inte till honom, det är väl era saker? Han får lägga av att "spara" och "hamstra" till sig, du får väl också föregå med gott exempel. Drick inte så mycket. Känns som om alkohol är en central del i ert liv...
    Ni får väl dela på makrillen.
    Gaahh...
  • Anonym (ursäkta)
    Anonym (orkar inte) skrev 2011-07-07 08:52:37 följande:
    Häromdagen var det nåt med nycklarna när jag skulle gå och han frågade "men VAR är  dom du hade ju dem nyss". "men jag vet inte!!!" sa jag och blev smått irriterad. Då säger han till mina barn "mamma är fanimej blåst"
    och då markerar du direkt genom att säja ifrån, i vettig ton, att det inte är okej att tala nedsättande om varandra inför barnen!
Svar på tråden Har jag en barnslig sambo??