Inlägg från: Anonym (orkar inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orkar inte)

    Har jag en barnslig sambo??

    Anonym (Haha) skrev 2011-07-07 08:10:11 följande:

    Seriöst. Finns det såna här människor på riktigt?


    Ja
  • Anonym (orkar inte)
    Anonym skrev 2011-07-07 08:11:14 följande:
    Är det där skon klämmer? Att han inte köper fina dyra halsband till dig?!
    Men du går ju med på att ni ska köpa saker var för sig och "dela upp". Du är minst lika barnslig du. Att ens vuxna människor tänker på det viset...
    Nej jag bryr mig inte om värdet, det jag menade var att förr så kunde han köpa till mig utan att han köpte till sig själv. Vadå går med på? Han hotar ju annars att jag inte får gå till systemet samt att han ger igen och köper fler öl eller nåt annat till sig själv för att visa att jag inte tänkte på han.
  • Anonym (orkar inte)
    Stårchen skrev 2011-07-07 08:12:00 följande:

    Jag förstår inte varför ni (båda två!) envisas med att köpa öl/vin till er själva. Sånt köper man väl gemensamt när man är sambos, eller? Eller gillar ni helt olika sorter så att ni inte kan dricka samma?


    Nä, skippa mitt-och-ditt-tänket helt och hållet. Om du vill ha 5 öl och han vill ha 5 öl så köper du 10 öl och så är det fritt fram för er båda att dricka tills det är slut.


    (Sen kanske ni ska ta er en funderare över ert förhållande till alkohol överhuvudtaget. Ni verkar båda två lite väl intresserade av drickandet...)


    Jag har sagt till han att jag vill att allt skall vara gemensamt, men han säger då att jag dricker då upp ölen och han bara får 1. jag har då sagt "ja men finns det öl så finns det ju öl". Men nej, han vill ha sina och jag mina, det är hans som valt detta.

    Nej vi har inte alkoholproblem, vi tar oss öl på fredagarna. Och det är inte 5 öl per fredag det var ett exempel.
  • Anonym (orkar inte)
    mer grubbel skrev 2011-07-07 08:13:07 följande:
    Kanske är det diabetesen som har ett finger med i spelet. Men du måste ju prata med honom. Och med hans diabetesläkare, så här kan ni ju inte ha det. Kroniska sjukdomar kan ju leda till depressioner av olika slag. Det låter ju knappast som att han mår bra. Men tala med honom, utan att anklaga. 
    Det är svårt att diskutera med han då han slänger lock för öronen eller blir sur eller säger saker om mig som jag gör fel så det blir bara potatismos av våran konversation.
  • Anonym (orkar inte)
    Hannah76 skrev 2011-07-07 08:15:55 följande:

    Oj såg nu att ni hade barn?!
    Gör ni likadant med dem? "Nej nu kan inte mamma köpa det där till dig, för det är pappas tur, mamma köpte förra gången"


    Nej tack o lov så gör vi inte så med barnen=)
  • Anonym (orkar inte)

    Ja men VAD gör vi fel VAD skall vi göra åt saken? Och VARFÖR har han blivit sån här? VAD är hans syfte? vad vill han få ut av allt? Kontroll?

  • Anonym (orkar inte)

    Då min sambo hade köpt folköl till sig själv så tog jag ett par av han. När jag hade druckit 2 så sa han "nu får du gå ner och köpa nya folköl till mig imorgon".
    Det gjorde jag inte, nu har han räknat ut att jag är skyldig han 9 öl som jag har tagit.

    Häromdagen slängde jag fram en 10 krona bredvid han och sa "så nu KÖPER jag en öl av dig". han tittar förvånat på mig, sen efter en timme sa han "du kan köpa en ny öl åt mig imorgon för den 10 kronan"

  • Anonym (orkar inte)
    jossposs skrev 2011-07-07 08:19:12 följande:
    Hej!

    Jag är själv diabetiker, och kan ärligt säga att detta beteende absolut INTE har något som helst med diabetesen att göra! (haft sjukdomen i 20 år så vet vad jag pratar om).

    Det här verkar ju helt sjukligt, hur orkar ni tjafsa vems öl som är vems? Bor ni tillsammans o har barn o hus i hop så spelar det väl fasen ingen roll VEMS öl det är... de är vä ERA öl? Är väl inte värre än att köpa nya när de tar slut...  dock är jag oxå lite oroad över att alkohol kan ha en såpass viktig del av era liv..

    jag hade inte stått ut en sekund m en sån karl!
    Nej alkohol är inte en viktig del utan det var just ölsnacket som fick mig att höja ögonbrynen väldigt mycket. Det var för att jag tyckte han betedde sig som en barnrumpa igår när han sa det.
  • Anonym (orkar inte)
    Hannah76 skrev 2011-07-07 08:20:14 följande:
    Sätta er ner och pratat? Du kan börja med att berätta att du inte vill ha det så längre, utan ni måste komma på något som båda är nöjda med.
    Jag HAR pratat och pratat med han och han säger bara att jag bara tänker på mig själv, inte lyssnar på honom och att varför skall jag ha mer av allt?
  • Anonym (orkar inte)

    En viss sak i barnuppfostran kan irritera mig med. Om jag är morgontrött och våran minsta vaknar kl 04.30 så kan jag bli väldigt lättirriterad och då säger han "nej men vad arg du är, försök vara snällare på morgonen så får du snällara barn". Ja bra tänkt. Men när det är hans tur att ta barnen och barnet vaknar kl 04.30 och han gormar och skriker åt allt och alla för att han är så trött då ber han mig hålla käft om jag säger samma mening

    han blir sur för att jag inte kommer in och väcker han då klockan ringer för jobb på morgonen och han försovit sig, då sa jag "du jag har kommit in och väckt dig sååå många gånger nu får du fasiken bli vuxen och gå upp då klockan ringer, det är inte mitt ansvar att se till att du går upp på morgonen till jobb" han säger "jo för då kommer jag försent".

Svar på tråden Har jag en barnslig sambo??