• Anonym

    Har jag en barnslig sambo??

    Herregud, han verkar ju vara ett riktigt kräk. Jag hade inte stått ut en dag med en sån person.

    TS - du förtjänar bättre än så här! Du är fantastisk och värdefull. Du behöver inte kompromissa bort din lycka. Offra inte dina bästa år på någon som inte ens respekterar dig. Du kommer att ångra dig sååååå mycket när du blir äldre om du inte tar tillvara på dina möjligheter att vara lycklig. Dina barn får en gladare mamma om du gör dig av med skitstöveln.
    Han är en stor energitjuv. Du kommer att känna dig 100 kilo lättare utan honom.
    Lägg till att du kanske träffar en fantastisk ny man som uppmuntrar, värdesätter och dyrkar dig, som han ska, som lyfter upp dig istället. Den möjligheten kastar du bort när du är med energitjuven.
    Man lär andra hur de får behandla en. Ta ingen skit. Värdesätt ditt liv högre!!!

  • Anonym
    Wilowa skrev 2011-07-07 13:55:00 följande:
    Hur kan du säga allt detta utan att ha hört hans version? Det har ju kommit fram nu att sambon tycker att ts är för dålig på att dela med sig och att det är därför som han gjort som han gjort.
    Hon skriver att hon är deprimerad och att han gör henne ledsen. Räcker inte det?
    Varför ska NÅGON stå ut med ett förhållande som gör personen ledsen och deprimerad? Snacka om slöseri med värdefull tid och energi.

    Att hålla på mitt och ditt i ett förhållande är oerhört barnsligt, oavsett "versioner".
  • Anonym
    Wilowa skrev 2011-07-07 14:22:12 följande:
    Säger samma sak till dig...HUR kan du dra dessa slutsatser bara genom att läsa ts version? Vad jag vet så finns det alltid två sidor på ett mynt. Det kan hända att du har rätt att han har ett sjukligt beteenden, men hur kan du VETA? Om sambon har någon diagnos så kan ts själv lika gärna ha det. nej jag ser två människor som behöver prata och förhoppningsvis lyckas de nu efter detta löjliga men kanske nödvändiga bråk.
    Spelar det roll vems fel det är om TS är olycklig?
    Det här är en tråd i känsliga rummet där TS ska få stöd. Varför hålla på och insinuera att hon är störd och hittar på för att få billiga poänger? Det är förolämpande!

    TS - Ta ett riktigt allvarligt snack med honom. Såhär kan ni inte ha det. Om dina känslor inte är bortblåsta kommer de att bli det om ni inte ser till att vara mer kärleksfulla mot varandra. Jag håller med dig helt om att han är barnslig som håller på på det där sättet. Fråga honom om han är villig att fortsätta med det om han VET att det kan sabba er relation. Om milimeterrättvisan är värd sitt pris.
  • Anonym
    PeeGee skrev 2011-07-07 14:29:16 följande:

    Trots att jag är uppväxt med en alkoholiserad far så kan jag ärligt säga att jag inte upplever det som ett tecken på alkoholism att be idioter hålla käften när de säger skitdumma saker utan att ha nåt att bygga sina skitnödiga spydigheter på.

    Prova läsa tråden nästa gång så kanske du slipper vara så pinsam.


    Det pågår helt andra saker i det här förhållandet och ölen i trådstarten är, för den som är läskunnig och inte har koncentrationsförmåga som ett knott, extremt underordnad all annan hjärndöd skit som pågår i den här travestin av ett förthållande.


    Ts snubbe är vad vi med en teknisk term brukar kalla "Helt jävla hjärndöd" och TS har inte kommit till stadiet då hon fattar det och skaffar hemlig adress än. Hon tror fortfarande att det går att rädda det här jävla skitförhållandet och hitta tillbaka till masken hennes kontrollerande arsle till supersvin satte på sig för att lura henne att skaffa barn med honom så att han sen kunde bete sig precis som han ville - när hon väl sitter fast med ungar. Tio spänn på att han var "snäll" tills de fick barn och att det sen började gå utför. Standardprocedur på såna där apskaft.


    Som tur är lär han dö snart som han verkar missköta sin diabetes. Man kan bara hoppas att barnen inte blivit allt för skadade redan när det händer. På TS låter det ju som att äldsta sonen redan har börjat visa översittarfasoner och kackig respekt för henne. Men hon lär ju ha det så tills hon fattar att snubben hon blev kär i inte finns, utan är ett fantasifoster som det jävla trollet hon lever med hittade på för att invagga henne i trygghet.


     


    Ord och inga visor!
    Jag håller med helt (möjligen förutom att jag inte hoppas att han dör snart).
    TS - klarar dig bra själv. Stanna inte med någon av praktiska skäl. Sånt går alltid att ordna.
  • Anonym

    Har ni barn & bråkar om vem som får köpa/dricka mest öl?

    I vår hem dricks det inte ens alkohol när sonen är hemma.

  • Anonym

    Tycker att ni är barnsliga båda två. Men mest du...

  • Anonym

    Bara det att du skriver fel svenska säger en del... "honom" INTE "han"...

  • Anonym
    ElinaNikki skrev 2011-07-07 16:01:25 följande:
    Hoppas ni inte har barn...
    De har barn.
Svar på tråden Har jag en barnslig sambo??