• gooose

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Hej! Här vill jag också vara med. 1 mars beräknas det titta ut en liten. Och magen har redan svullnat upp massor. Här är den i v 8, 7+2. Har inte varit pinnsmal innan men defenetivt inte så här stor.


  • gooose

    Det är första barnet så jag vet inte riktigt hur det "ska" se ut. Är ju väldigt olika men känner mig väldigt stor redan. :)

  • gooose

    Jag vet inte om jag platsar här längre. Har varit hos gynläkaren idag pga mitt illamående och då ville han kolla så att det inte fanns två pyren där inne, han hittade bara ett men flyttade BF till slutet av februari istället för mars. Hoppas att ni kan acceptera mig ändå ;)

  • gooose
    MEW85 skrev 2011-07-19 09:20:41 följande:
    Vi har samma BF :) Min mage ser olika ut varje dag tycker jag, ibland sväller den upp och då syns det verkligen att det är någon där inne medans andra dagar syns ingenting.
    Har du mycket symtom? Jag är mest trött, lite ömma bröstvårtor men annars känner jag mig i princip som vanligt. Håller tummarna att allt går bra för oss  alla :)
    Nu blev jag flyttad igår så det är beräknat den 24 februari, om jag inte fattat fel :) Här är det illamående på morgonen, lite yr, ONT i brösten och dessutom somnar jag överallt. Men kändes skönt igår när jag fick veta att jag är en vecka längre än jag trodde, det borde ju betyda att illamåendet och tröttheten går över snart :)

    Idag har jag testat att blanda Legrigan Comp och Postafen, någon som vet om det är ok?
    Mår bättre nu än för några timmar sen i alla fall :)
  • gooose
    Fisken12 skrev 2011-08-20 19:27:29 följande:
    Naw, så söt! Har inte läst på så mycket om KUB men är nyfiken på om man alltid får med en bild hem. vill ju cokså ha det :D
    Ja, största anledningen till att vi gjorde KUB var nog för att se pyret och dess hjärta. En bild var inte heller dumt att få med sig hem. :) Sen att siffrorna på testet också var bra är ju ett plus! :D
  • gooose

    Jag går in i v 14 imorgon. Jag är ju egentligen lite tidig för den här tråden, men blev flyttad så valde att stanna kvar här hos er. :)
    Vi fick se två armar och två ben, hjärna, magsäck, urinblåsa och ett hjärta som tickade på snabbt. VÄLDIGT häftigt! :D

  • gooose


    Var längesen jag slängde upp en bild här nu. Magen växer och igår fick vi bekräftat att bebis mår bra trots blödningar och magont.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD