Inlägg från: IsabellaP |Visa alla inlägg
  • IsabellaP

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD


    Det har hänt lite på 10 veckor.
    Valde samma tröja idag bara för att man verkligen ska se. En av de få vanliga tröjor jag fortfarande kan ha :)
    Och idag har det varit karate-party i magen en stor del av dagen. Märker att h*n blir starkare och starkare :)
  • IsabellaP
    TreZa skrev 2012-02-06 16:47:35 följande:

     


     


    Här kommer en magbild min sambo tog på mig igår. Har nu klivit in i vecka 36. Fasligt vad tiden går fort. Nu börjar det närma sig? Har ni fått några bristningar än? Jag trodde jag klarat mig utan men har nu sett att man ser en del bristningar när jag fotar magen med blixt. Skumt.. Hoppas att dom inte träder fram mer bara..

     


    Vilken häftig bild!

    Jag har hittills klarat mig utan bristningar (min mamma hade inga heller och det sägs ju vara genetiskt). Men än har jag några veckor kvar (34+1 idag) så mycket kan ju hända på den tiden.
  • IsabellaP
    Nikis skrev 2012-02-06 20:51:50 följande:
    Vi gick i vecka 30 första gången och sågs fyra gånger innan bebisarna kom och en gång efter, men de kanske är olika. 
    På MVC där jag går har de inga träffar med andra blivande föräldrar utan första gången det anordnas något är genom BVC. Lite trist, men det blir nog bra det med :)
    Men har lyckats träffa några på egen hand, men det är inte helt enkelt :)
  • IsabellaP
    Lillolett skrev 2012-02-24 14:32:16 följande:
    Det börjar närma sig med stora steg för alla, skoj! Vi har planerat snitt den 12e mars, någon annan som planerat att göra snitt?Glad
    Har planerat snitt nu på tisdag...Inte många dagar kvar här inte!
    Jobbar sista dagen idag. Har inte blivit så många knop gjorda, tankarna är någon helt annanstans Tungan ute 
  • IsabellaP

    Min läkare sa inget om att jag inte kan testa vaginalt nästa gång om det är så. 
    Allt beror väl på hur det går. Och hur bra det läker. Finns ju de som har gjort både tre och fyra snitt utan problem innan läkarna sagt stopp.
    Har dock sett trådar här då de som har gjort två snitt fått "tillstånd" att föda vaginalt. Men det beror ju på hur det ser ut. Annars är väl rekommendationen att om man har gjort två snitt så vill de snitta den tredje gången med.

    Mitt snittdatum är satt relativt tidigt, kommer vara i v 37+2 när snittet görs. Men det känns bra, då jag själv är född i samma vecka, och samma med båda mina föräldrar, och det sägs ju vara till viss del genetiskt när det drar igång. Vi alla är första barnet dessutom. Min syster som är andra barnet kom ytterligare två veckor tidigare...

    Jag har andra medicinska skäl men jag håller dem för mig själv, officiellt säger jag dock att det är säte. Enklast så...Jag fick välja, och då kände jag mig tryggare med snitt, så därför blev det så. Jag kanske känner annorlunda nästa gång, jag vill ju i alla fall prova att föda vaginalt. Men jag kommer inte ifrån att det känns tryggare med snitt.  

  • IsabellaP

    Fick komma hem igår från BB. Och hon har sovit i både vaggan som min morfar gjorde till mig (översta bilden) och en vagga som vi har fått låna. Har den övre i sovrummet och den nedre i vardagsrummet. Är hjul på den, så är lätt att flytta runt den. Riktigt praktiskt Glad




    3528 gram vägde vår Lilly, och mätte 48 cm.
    Hon kom med snitt, som var planerat. Och allt gick superbra, råkade ut för lite saker efteråt men det berodde på att mitt blodtryck var väldigt lågt och lite andra saker. Men då vi mådde så bra ändå så fick vi åka hem (Lilly mådde bra hela tiden).
    Det enda jag känner nu är att det stramar i snittet, men det gör inte ont.
  • IsabellaP

    Tack för de fina orden :)
    Nu sover skruttan på min arm. Ser så skönt ut. Har inte hjärta att flytta på henne, även fast det inte är så skönt för min arm :p

  • IsabellaP
    Bittersweet2012 skrev 2012-04-24 21:18:18 följande:
    Det va skönt att höra! Vill ha fler barn o hoppas kunna föda vaginallt nästa barn. Nån som vet hur länge måste man vänta för att kunna födda vaginallt efter ks?
    Jag har en vän som födde vaginalt 13 månader efter ks. Annars är väl rekommendationen att man väntar ett år innan man blir gravid igen. Men ibland går det lite fortare än planerat Flört
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD