Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    (Ska bara säga att ni som skriver att bilderna blir för stora, ni vet att det går att förminska dom här i va? När ni lägger in bilden, klicka på bilden så kommer det ju upp sånadär "hörn" så bara drar ni i bilden till den storleken ni vill ha)

  • faceprimer


    Här har ni min mage i v.9 tycker inte det är så stor skillnad sen förra veckan alls, känns nästan mindre svullen emellanåt. På kvällarna ser jag däremot ut att vara dubbelt så stor, och samma sak efter jag ätit.
    ska bli såååå spännande sen när man vet att det är bebismagen som växer och inte bara att man är svullen,  längtar!

    Jämför man med v.6 så ser man att själva "midjan" eller det smala under bröstet är helt borta nu i v.9
     

  • faceprimer
    Ponja skrev 2011-08-09 15:31:56 följande:
    Å vilken fin mage! Precis en sådan som jag vill ha sen :)
    hihi tack vad snäll du är, jag känner mig mest tjock, haha jag gillar dock att den är så rund, hihi. Det är mysigt! 
  • faceprimer

    Denna diskussion skulle kunna passa bättre i diskussions tråden dels för detta fortfarande bara är en bildtråd avsedd för bilder och sen för det kan vara fler som läser diskussionstråden och en diskussion om vagnar är bättre att ha där

  • faceprimer

    Jo fast man behöver inte fortsätta vidare diskussioner här från en annan jag är kanske tråkig men vet att några fler reagerat på innan att detta är just en bildtråd och där man kan kommentera kring en bild, men kanske inte börja med vidare diskussioner från en bild, då är ju detta snart en diskussionstråd. en diskussion om vagnar är ju bättre i diskussionstråden än i bildtråden tycker jag fortfarande (såg dock inte att någon hade lagt upp en bild på vagnar så de ber jag om ursäkt för)

  • faceprimer

    Och Självklart får man kommentera bilder etc et, och menar inte att om man pratar om magar tex och det blir en diskussion att man ska flytta över till diskussionstråden, utan jag syftade just på att Varför inte lägga ut samma fråga i diskussionsforumet om vagnar då det går lika bra att diskutera vagnar där än här? så menar inte att ni inte får utan tänkte bara att eftersom det ändå blev en liten diskussion så kan man ju ta det i diskussionstråden när det ändå handlar om något som vagnar?

  • faceprimer

    tror ni missförstår fortfarande klart ni FÅR diskutera här! men det är lätt att det isåfall börjar med en bild och sen är det plötsligt en stor diskussion om vilken vagn som är bäst när de från början handlade om vilken färg som är snyggast, förstår ni? så tänkte bara att en vagn diskussion hade man lika gärna kunnat ha i diskussionstråden och som jag skrev så såg jag inte att det fanns en bild på vagn först, utan trodde en vagn diskussion började här utan vidare, bad ju om ursäkt för att jag inte såg den. men fortsätt ni!

  • faceprimer

    Åh vad mysigt, jag längtar tills jag också får se bebis på ultra ljud

  • faceprimer
    MammaLagom skrev 2011-08-14 17:45:12 följande:


    v 7+6 idag och magen har börjat växa känner jag. Den börjar spännas nu! Detta är 3:je bebben för mig:)
    Visst jag är mullig i mig själv men är relativt platt om magen när jag inte är gravid;)
    åh så mysigt det ser ut :)
    och håller med ovan, vad vacker du är!
  • faceprimer
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-14 16:54:20 följande:
    Det här setet har vi nyss beställt 199:- från H&M, där även sparkdräkten som Shirin85 köpt finns!

     


    Det är superfint det där setet Har själv tänkt att beställa det där
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD