Inlägg från: Bittersweet2012 |Visa alla inlägg
  • Bittersweet2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Marlin16 skrev 2011-12-30 11:48:55 följande:
    Jag sover som en stock. Men jag hade nog aldrig klarat det utan min gravid kudde!
    Rekommenderas starkt! Den är 140cm lång och lite kilformad. Så den täcker från vaden upp till brösthöjd. Och den är fylld med små frigolitkulor (typ). Så skön, formbar.
    Så att ha den mellan knäna och in under magen är oslagbart för att få sova skönt!!
    Jag kommer att hämta en sån kudde imorgon! Ska se om det hjälper! Just nu viker jag dubbelt mitt täcke o lägger den under magen o mellan ben Såna kudda är bra då kan man använda dem som amningskudda efteråt. Har läst att man kunde använda vissa vanliga amningskudda istället för sovkudda oxå .
  • Bittersweet2012

    Jag är i V. 28 (27+0) o gått upp 9 kg, 4 av de kilona gick jag upp mellan v.15 och 22, från v. 23 till v.27 gick jag upp 5 kg(!), senaste vecka gick jag inte upp nåt, så hoppas att det inte blir mer en 300-500g per vecka nu .

    Vi har köpt en röd Teutonia Fun vagn o ska hämta den imorgon.

  • Bittersweet2012

    @Marlin16: det gick inte så bra faktiskt. Min mage är nog för liten för en sån kudde då känns det mer obekvämt än skönt att ha den under magen, så vi får se om jag kommer att använda den lite senare.

  • Bittersweet2012

    @perfectman - Stort grattis till en ny bebis i familjen! Förstår att man längtar mer o mer efter att få träffa sin egen bebis när släkten får bebisar

  • Bittersweet2012
    bdknapp skrev 2012-01-04 13:18:58 följande:
    Hallå tjejer! Jag har äntligen blivit utskriven. Dock fortfarande öppen en cm, men! Tappen har växt en halv cm under dessa dagar på sjukhuset! Så himla fint! 14 mm är den nu. Jag ska fortfarande vila, ligga och sitta så mycket det går. Gör jag inte det, sätts förlossningen ingång av sig själv säger läkaren eftersom han ligger med huvudet nedåt, jag känner konstant tryck och har mensvärk och lite sammandragningar då och då. Så! Vila är det enda som kan hålla vår lilla bebis kvar där inne. Är sjukskriven fram till vecka 37, för sen räknas barnet inte som hotande prematur.
    Va skönt att komma hem!!! Så bra att de lyckades stoppa sd o bebisen är fortfarande kvar i mage Så vi får hålla tummarna att han (det va visste en pojke?) stannar inne ett tag till.
    Min bestis födde sitt barn i v.33 (32+3 för att vara exakt) och lilla bebisen fick stanna på sjukhuset i lite över 2 veckor, men pga oregelbunden andning. Men då sa läkare till min kompis att all barn som passerar v.32+0 klarar sig utan problem då allting är färdigutvecklad, så de sista veckorna i magen bara växer barnet o samlar på fet . Sen efter att man passerat 37+0 räknas bebisen som fullgången och inte prematur längre

    Jag va o gjorde sockerbelastning imorse o fick riktigt bra resultat på alla prov som jag gjorde Bm kände tom hur bebisen låg i magen o hon va 98% säker på att vår lilla princessa hade redan lagt sig med huvudet neråt, men sa oxå att hon kunde fortfarande vända sig då finns det fortfarande plats till det (är i v.27+6 idag). Så de får väl kolla igen på ul i v.32.
  • Bittersweet2012

    @MEW - jag va hos bm igår o hon sa att min bebis la med huvudet neråt. Jag frågade henne om det va bara tillfälligt o om bebisen håller på att vända sig hela tiden. Bm sa att det är inte helt ovanligt att bebisarna lägger sig med huvud neråt redan i v.27 utan att ändra läge fram till födelsen. Jag är i v. 29 nu så jag hoppas att lillan inte vänder sig .

  • Bittersweet2012

    Hej tjejer!
    Nu tänkte jag gnälla lite.... Har planerat att fixa massa grejer under denna helgen, som städa i lägenheten, slänga allt som inte behövs o fixa mer plats till bebisens grejer, gå till barnaffär o köpa lite saker på rea, köpa väska som ska packas till BB... Men istället vaknar jag med jätteont i halsen o känner mig jättesvag i kroppen Typiskt! î?

  • Bittersweet2012

    @Weilkip: haha! Trodde att det va bara jag som tyckte att kläderna från PoP va så himla tråkiga . Va inne hur många gånger som helst men hittar aldrig nåt jag tycker om. Sen visst är det bra kvalité, men med tanke på att kläderna i storlek 50-62 används typ 1-2 månader (o då använder man inte samma plagg varje dag), då tycker jag att det funkar med H

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD