Inlägg från: Bittersweet2012 |Visa alla inlägg
  • Bittersweet2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    candydarling skrev 2012-02-19 17:40:49 följande:
    Någon mer som börjat packa BB-väskorna? Jag började packa min idag, det mesta är nere och klart. Känns gött att ha den stående i hallen, redo, tills det är dags!

    Tänkte börja packa nästa helg, då har jag 4,5 veckor kvar till bf så det känns lagom . Min man däremot började få lite panik o vill fixa det mesta NU! Vi köpte spjälsängen o byrå igår, som jag tyckte att vi skulle montera om ett par veckor, men han tyckte att det skulle monteras så fort vi kom hem. Tog mig ett bra tag att övertala honom att vänta ett par veckor Vill inte fixa klart allt nu för då kommer jag bli knäpp av väntan
  • Bittersweet2012
    leeza skrev 2012-02-20 07:40:36 följande:
    Nån so har grym halsarna? (speciellt nätter) Vet ni vad ni ska få? Jag vill gissa lite, med killen hade jag inte alls såhär... Men det kan ju bara vara en "hårig" sak som gömmer sig... Jag Är bara så nyfiken juh!
    Har ingen halsbränna (har aldrig haft det ), men fick en tips från min svägerska att äta apelsiner mot det. Både min svägerska och en kollega till mig provade det o det hjälpte! Så köp apelsiner (inte apelsinjuice eller clementiner) och ät dem! Hoppas att din halsbränna försvinner!
  • Bittersweet2012
    candydarling skrev 2012-02-21 11:58:19 följande:
    Hej tjejer! Kl 23.30 samma kväll som jag satt här och snackade mer er så åkte vi in eftersom vattnet gick (big time!) och vi åkte in på undersökning. Fick stanna kvar trots att de egentligen ville skicka hem oss. Värkarna började ta sig efter någon timme, jag var öppen 3 cm efter ytterligare någon timme och efter mycket stånk och stön så kikade våran älskade Seth ut kl 13.45 dagen därpå. Han är helt perfekt och vi mår alla jättebra! Skriver mer när jag kommer hem från sjukhuset :) är bara hemma snabbt nu och hämtar ombyten, vi hann liksom inte få med oss någonting när vi väl åkte in. Kram!

    Stort grattis till lillkillen! Han är helt underbar!!!!
  • Bittersweet2012

    I natt vaknade jag för att mitt linne va helt blöt runt om brösten o då trodde jag att jag började läcka mjölk...Går in i badrummt o ser att det är svett!!! Kan tillägga att vi har ganska kallt i lägenheten, min mam sover i långarmat tröja under duntäcke o jag sover i linne o täcker mig knappt med täcke!

  • Bittersweet2012
    milamila skrev 2012-02-22 16:42:18 följande:
    haha...jag är så frusen av mig i vanligt fall och sover alltid med strumpor och varm täcke, så nu tycker jag är ganska skönt att slippa frysa och sover UTAN strumpor (första gång sen jag kan minnas) och kan gå i linne och barfota hemma... Men efter FL har jag också hört att man svettas enormt...få väl se :)

    Sover oxå i strumpor vanligtvis, men inte nu längre
  • Bittersweet2012

    Har 33 dagar kvar, men får en känsla att vår lilla sessan kommer typ 10 dagar tidigare, antagligen för att både jag o min man är födda på bf-10. Får se om hon följer mammas o pappas fotspår

  • Bittersweet2012

    Alltså, jag har läst runt en hel del o diskuterade med läkare och bm om det verkligen stämmer. Av nån konstig anledning sägs det bara i Sverige att det är vanligt för förstföderska att gå över tiden . Det som däremot stämmer är att vissa kvinnor går alltid över tiden o vissa få barn lite tidigare oavsett om det är första, andra eller femte barn. Sen finns det oxå samband mellan när kvinnans mamma och mormor fått sina barn, så det är bäst att fråga sin mamma o mormor om de gick över tiden eller inte.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD