• Bambusa

    Syjunta för gravida!

    Jag har ritat de stora själv med hjälp av en beskrivning på nätet för 6år sen.. occh den mellann nu rita jag av en köpt uppblåsbar men ändra lite... svårt å prova med stor mage dock... gick åt tre ikea kuddar iaf... men dom är billiga.. å ja hade fem liggandes inplastade så...


    EmSaH skrev 2014-03-27 08:10:22 följande:
    Vad har du för mönster?

  • Bambusa

    Ja de är kanon... om nån vill ha mönster kan ja fixa de när ja kommit hem från sjukahuset... när nu de blir... antingen beskrivet ock bild.. eller på papper mot porto(har skickat så förr)


    EmSaH skrev 2014-03-27 14:45:29 följande:
    Billiga ikeakuddar har jag några st som jag köpte på mig sist jag va där just för att ha till syprojekt

  • Bambusa

    tänkte sy ett nytt tyg till en gammal babybjörn babysitter nån dag, men har inte bestämt mig om vilket tyg de blir.. att de ska va så svårt... och om ja klarar mig från å bli inlagd igen... kontroller 2ggr i veckan...  men nu har ja kommit över 34+0 så nu stoppas inget iaf.. hen får gärna komma snart..  dottern kom i v37 så..

  • Bambusa
    Passion skrev 2014-04-04 00:01:35 följande:
    Ja det tar sin lilla tid men än så länge har det gått helt okej!
    Har gett upp för idag, men har inte mycket kvar nu.

    Det köpte jag hos Ohlssons Tyger i Gävle, vet inte om de har samma sortiment i din närmsta butik/webben..
    Jag är helt förälskad i detta tyg iaf, och sambon tyckte också att det var jättefint - så det var ju kul!

    jaha, i gävle, dom har minskat butiken så mkt så ja har inte varit in där på länge.. kanske skulle kika in där snart, bor ju 2mil utanför gävle bara.. flanell är ju kanon till lakan och filtar mm med..
  • Bambusa

    åh vad ja önskar ja kunde sy lite nu... men är på sjukhuset igen... inga värkar sätts igång förs ja är halvdöd... v35+4 nu... fick dock rn hinnsvepning igår som gav starka värkar i 30min.. HOPPAS de drar igång efter dagens hinnsvepning.. (för vissa gör de ju de, men andra inte..)

  • Bambusa

    jag gjorde att babywrap i enbart fleece, och de vart för varmt redan åt min lilla pojke.. han vart genomsvettig, ofta är babyskydden väldig varma med.. så nu har ja iaf en lös filt, men oftast bär ja han lös för han vill ur babyskyddet, annars blir han gnällig på väg hem ist, kanske  jobbigt för ryggen... önskar ja hade köpt mer kläder i 50 med, nu föddes ju han en månad för tidigt, och var 48,5cm hade 44 i början.. hade velat ha 48 med, men hittade inget.. så körde på 50 som fått åka i torktumlarn.. ff är 50 lite stort, och han är 3 ½vecka nu, dvs några dagar ifrån bf..

  • Bambusa
    mmjansson85 skrev 2014-05-12 09:00:34 följande:
    Nu har jag sytt 15 par byxor och jag börjar bli riktigt nöjd med resultatet :)
    Dessa sydde jag i fredags.



    Nu är tyget slut dock så blir att invänta det nya jag beställt (borde komma idag eller imorgon) så jag kan fortsätta sy :)
    Det är verkligen jättekul att sy, speciellt nu när jag inte orkar springa omkring längre. :)



    ÅH, vart har du köpt uggeltyget?? min lille son vill ha sånna byxor med Skrattande ja har inte tid å sy nu, men min mamma kan nog få till lite tid...
  • Bambusa
    mmjansson85 skrev 2014-05-13 10:26:41 följande:
    Jag köpte det på JNY www.jny.se/tyger/ Glad
    Såg att det blåa var slut dock men det finns ett likadant fast brunt.

    okej, tack :) ja får hålla koll, kanske kommer tillbax?
  • Bambusa
    alx l skrev 2014-05-13 14:38:49 följande:
    Jag var på ohlssons tyg (finns ju på nätet också) de hade massor av uggletyger! :)

    okej, får kika där då, är ju bara 2mil för mig, men har inte varit pigg förs nu.. havandeskapsförgiftning.. nu är ja bara extremt trött..
  • Bambusa

    hur ska ni ha med mössa/solhatt i sommar (ni som föder innan sommarn är slut) jag bär en del i sele/sjal och då vill man ju gärna ha hatt känner ja, men hittar inget litet nog, iaf inte för en liten pojke.. ja önskar jah ade tid å sy dregglisar, han är en liten kräkis och ja orkar inte byta kläder hela tiden, men alla dregglisar är superstora i halsen.. handsydde snabbt in en från name it, och ja de vart ju inte snyggt, men såå bra... -de var vad jag hade tid med.. haha...

  • Bambusa

    fundera på att låta min mamma sy finbyxor och väst till lillkillen att ha vid dopfikat senare i sommar/höst, har inte tid själv... sen en skjortbody med tryckt slips eller fluga på under bara, mina barn har inga höfter eller rumpa att hänga upp byxor och blöja på så dom måste ha body, annars ramlar blöjan av..

  • Bambusa
    mmjansson85 skrev 2014-05-23 08:03:14 följande:
    Igår knåpade jag ihop en kjol till mig själv eftersom att alla mina vanliga är för små...! Den vart helt okej. Jag tog en bred stretchig mudd upptill och sedan trikåtyg som sitter löst och går till lite ovanför knäna. Den blir perfekt nu innan bebis kommer. Glad

    ja sydde om ett par jeans och ett par mjukisbrallor i plych första graviditeten.. använts flitigt under båda grav :)  klöpp bort vanliga linningen och sydde dit mudd som gick högt upp på magen..
  • Bambusa

    Vilka snygga!!! Jag saknar lite längre toppar mm nu när jag ammar.. har boobs toppar..köpt beg för ja är för snål att köpa dom nya... dock inte hittat nån tunika beg.. och topparna är rätt korta, och tajta... De är väldigt svårt att prova med gravidmage... lika när man provar amningskudde med...


    SophiaI skrev 2014-05-27 10:40:50 följande:
    Har sytt lite amningskläder de senaste veckorna. Hoppas de sitter bra, svårt att prova med magen kvar :)

Svar på tråden Syjunta för gravida!