Inlägg från: Anonym (Hopplös:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hopplös:))

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-08-04 11:28:29 följande:
    Varför säger killar så då? Och vi tjejer på ett annat sätt. Jag tänker som dig.
    De flesta killar verkar ju kunna resonera så oavsett liksom!

    Men är killen bara ute efter sex och kan tänka sig att ha det med typ vem som helst som är villig så är det ju inte oäkta när det yttrar en sån sak...  Men det är inte vad jag är ute efter!

    Jag fick ju precis innan jag skrev den där kommentaren här på fl en sån kommentar på msn. Jag kan nu meddela att jag har blockat just den killen där eftersom han faktiskt erkände att "det kanske är så" som han sa när jag frågade om killar som säger så till en (alltså "jag vill ha dig") bara är ute efter sex.

     
    Jag vet faktiskt inte.

    Alltså, jag vill gärna att killar är tända på mig. Och är jag intresserad av en man så får han väldigt gärna vara attraherad av mig Men han måste ju först visa att där finns annat intresse annars dör mitt intresse direkt!
  • Anonym (Hopplös:))
    juni2009 skrev 2011-08-04 11:29:39 följande:
    29 år bor i stockholm, har en son på 1½ år och har varit singel i lite mer än 1år.

    Tycker också att nätdejting e svårt:) Allra helst när man har barn!
    Välkommen!! :)

    Jag är 30 och har inga barn och tycker ändå att det är skitsvårt
  • Anonym (Hopplös:))
    Ernst Hugo skrev 2011-08-04 12:49:05 följande:
    Klok som vanligt Solig

    Men hur har det gått med din senaste dejt nu då? *lyssnar*
    Ja, visst är jag klok

    Njae, det där blev inte så bra. Jag tyckte ju att vi hade en riktigt härlig och rolig dejt och såg vänskap där i framtiden. Men nej, efter en väldigt rolig andra dejt så försöker han kyssa mig och jag blev väldigt förvånad. Han var lika örvånad över min reaktion (jag backade och skrattade till). Han tyckte vi klickade på ett annat sätt än vad jag tyckte och han blev väldigt besviken när jag förklarade hur jag såg det hela.

    Jag är också besviken då jag gärna hade umgåtts med honom som en vän..
  • Anonym (Hopplös:))
    Ernst Hugo skrev 2011-08-04 13:06:48 följande:
    Men var du inte det minsta på  vi-testar-o-hånglar-så-får-vi-se-humör?
    Haha, nej det humöret var jag nog inte på. Jag vill inte kyssa honom. Den känslan har inte funnits där. Men du menar att man ändå kan göra det...bara för att...?
  • Anonym (Hopplös:))

    Hmmm....jag börja bli ganska så mycket nyfiken på den där 41-åringen jag nämnde innan. Och konstigt nog börjar jag tänka på hans ålder...11 år äldre än jag. Är det verkligen okej?

    Jag brukar aldrig tänka så...

  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (ny) skrev 2011-08-04 22:39:48 följande:
    fan fan fan!!! den flirt jag haft mest kontakt med o som jag är allvarligt intresserad av fast vi inte dejtat IRL än gjorde jag en massiv miss med i dag

    Jag blandade ihop honom med nåt en annan kille skrivit. Det var inte en positiv sak dirket o jag frågade bara vad han menade med det Jag tror han blev rejält stött! han sa att jag blandade ihop honom med någon annan...nästa meddelande jag fick var "god natt hoppas du får en bra kväll"...h.an brukar alltid avsluta med kram eller nåt annat trevligt

    messade honom på mobilen (vi har varandras nr sedan tidigare) men han svarar inte vilket han brukar göra...jag bad om ursäkt både på EK och mess men nu har jag världens klump i magen (så jag har nog varit mer intresserad än jag velat erkänna) att han ska dissa mig för den där missen!! fan...nu har jag messat 2 ggr så nu kan jag inte skrva mer, får avvakta tills i morgon o se vad som händer
    Skittråkigt misstag men som sagt, det var ett misstag och alla kan göra såna. Han behöver kanske bara sova lite och sen har han släppt det.

    Och be inte om ursäkt mer, det räcker med det du redan gjort. Nu får du vänta helt enkelt..
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Väntar...) skrev 2011-08-04 22:48:47 följande:
    Hörrni, vad ska jag ta mig till tro?

    Jag söker en man som är trygg och omtänksam. Har surrat med en sån läääänge på msn nu. Och han verkar ha fallit så det sjunger om det, trots att vi aldrig har träffats. Han är mkt yngre än mig, blyg, dyslektiker och inte särskilt framåt. Men han finns där jämt, han bryr sig, han är tryggheten själv.

    Borde jag ge honom en chans IRL? Tänk om han är tuffare och mer framåt då, i så fall är han en drömkille.

    Är så rädd för att såra honom oxå.
    Klart du ska ge honom en chans!
  • Anonym (Hopplös:))
    Sofia1970 skrev 2011-08-05 11:39:12 följande:

    Jag vill inte ha dejter på facebook, inga ex heller för övrigt.


    Nej jag känner exakt likadant! Vet många som nätdejtar och lägger till varandra på facebook innan de ens träffats. ALDRIG! Jag vill inte att de ska ha full insyn i allt.
  • Anonym (Hopplös:))
    giftgrodan skrev 2011-08-05 18:20:33 följande:
    fast det beror ju på vad man har på sin facebook också. Jag har inget som inte är ok att vem som helst ser, så jag skulle nog kunna lägga till någon bara sådär.
    Fast även om man inte skriver ut så mycket så lämnar du ju automatiskt ut både för och efternamn samt dina vänner och familj.
    Nej, jag är heeeeemlig av mig
  • Anonym (Hopplös:))
    HäxanSurtant skrev 2011-08-05 19:12:05 följande:
    Utseenden har ju sällan med lycka att göra oavsett kön. Många snygga/vackra människor tycker det är mer jobbig än roligt eller iaf mina vänner då
    Fast jag skulle kunna tänka mig att lida av att vara för vacker
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!