• VirusVarning

    Underbara nittiotalet (eller inte)

    Jag som är 21 år har varit barn och tonåring under nittiotalet. Jag och några vänner snackade kläderna på denna tid och jag känner ( Snälla, snälla kom aldrig tillbaka )

    Hur många minns inte tajtsen och usa sockorna utan på. En tröja som var ganska lång med allternativ musse pigg. Eller stentvättade jeansen som sonens pappas kompis tog upp med läder remsa på sidan .
    Diadem och pannband och håret skulle helst sitta i en _Stor_ toffs mitt uppe på håret. DÅ var man ju skitsnygg. Idolerna var Whigfild och e-rotic. Och pojkbanden som take that krossade alla klass-kompisars hjärtan.

    Minns även hur "cool" man var när man gick på högstadiet med rockobaroco väskor och marvin hipsters och sen en kort tub-top uppe på de.
    Då var men så inne och så cool.
    Och just ja glöm inte baffalo skorna som jag var så avensjuk att andra hade råd med. Platåskor var ju för snyggt!

    Och min kompis fick mobil först i gänget, en tegelsten ala pilips med världens längsta antänn. MEN de var ju bara för häftig. Strax på de kom ericsson telefonen med en liten antenn och man kunde SKICKA sms .

    Fler "ljuva" 90-tals tips??? Vill minnas och fasas men framför allt skratta

  • Svar på tråden Underbara nittiotalet (eller inte)
  • riot

    Jag hade orange och lila nagellack ju, det var snyggast av allt!
    Oh, pogs hade alla utom jag! Förresten dom där napparna, kommer ihåg dom lite svagt, ingen som har nån bild eller nåt man kan få se?

  • VirusVarning

    Kommer ni i håg alla små klämmor då? De fanns stora, men jag menar dom har "super" små som man hade i hela håret. Jag köpte en hel påse full med hårklämmor när jag var i tunisen i nian och OJ vad man fick status *s*.

  • Cornette

    Apropå samling, när jag gick i låg och mellanstadiet, dvs 88-94 så var det himla poppis med manicklar, kommer ni ihåg dem. Olika former (oftast S) och färger som man kunde sätta ihop i olika kedjor. Vi samlade och bytte och hade oss

  • riot

    Cornette: Åh, menar du pysslingar? Så kallade vi dom iallafall! Jag hade flera burkar.

  • VirusVarning

    Åh minns dom, ^^, . Såg ut som olika bokstäver eller hur. Fanns C och S :D

  • MimmiLina

    Stora och små S... dödskallehuvuden... Dom var roliga. Men hur spelade man med dom egentligen, nån som minns?

  • MimmiLina

    Alltså, jag har för mig att man skulle försöka få över sin manickel över motståndarens, då vann man hans manickel. Men var det verkligen inte mer än så?

  • Gabish

    Var det inte runt 1995 som nummerpresentatören lanserades?? Det var den lyckligaste julen i mitt liv när mamma fick en sådan i julklapp iaf! 25:- i månaden kostade den finessen minns jag
    Äntligen var det slut på att bevaka telefonen 24/7

  • Supermummy

    Napparna betydde att man var emot abort. Så kan det gå när man är ung och följer trender.

Svar på tråden Underbara nittiotalet (eller inte)