• Anonym

    Smutsiga kvinnor!

    Men det är ok för män att gå med sina kalsonger en hel vecka? Hur gör du ts? Tvättar du kuken varje dag och byter kalsonger varje dag?

  • Anonym
    Anonym (34årig man) skrev 2011-08-09 23:41:03 följande:
    Självklart? Tror du jag är ett skabb eller?
    "Tror du att jag är ett skabb eller?" Säker på att du är 34 år?? :P
  • Anonym

    Jag befinner mig för närvarande inte i en relation. Jag är hemma med barn. Eftersom ingen har fejset i mitt underliv så blir heller ingen drabbad. Lätt som en plätt att svara att man tvättar sig varannan dag då.

  • Anonym
    och skrev 2011-08-09 23:55:31 följande:
    Dessutom är det oerhört respektlöst att använda jeans. Alla tjejer borde jämt ha på sig kjol så det blir lättare att sätta på dom när lusten faller in. Helst skippa trosorna med av den anledningen.
    Javisst! Att behaga män, finnas till för män, vara sexuellt redo hela tiden och alltid tänka på och anpassa vårt liv och våra handlingar efter vad männen kan tänkas uppskatta är vårt enda mål och vår enda mening.
  • Anonym
    Anonym (34årig man) skrev 2011-08-10 00:04:25 följande:
    Jag förstår att du är oseriös, men jag tycker att det är en självklarhet att vara ren när man har sex. tycker inte du?
    När man ska ha sex ja. Vad man gör när man inte har det bestämmer folk själva. Det är skönt
  • Anonym

    Hmm killar kan va äckliga med . Mitt ex säng sida var så äcklig tur att det inte är vi längre. Undra hur hans nya tjej klarar detta med hudflagor,könshår i sängen, snor. Duschar men använder ej schampo och duschcreme. Tvättar typ aldrig sina byxor luktar och känns som fett lager på dem. Vad sägs om de killar som klagar på tjejer. Jag vart äcklad , skönt att vara singel :D

  • Anonym

    En kille kan lukta äckligt ner till och man märker att han ej tvättat sig usch avtändande . Man vill helst inte ha sex eller vara nära den killen. FY!

  • Anonym

    TS du menar alltså att det bara är snygga tjejer som är renliga av sig för att dem är just snygga eller vad? Finns säkerligen jättesöta och snygga tjejer som tvättar sig sällan.

    Själv byter jag trosor två ggr om dagen och duschar lika ofta, det pga att jag har ett arbete som gör att jag blir svettig och smutsig. När jag inte arbetar så duschar jag och byter varje morgon.

    Fy skäms på de killar och tjejer som inte tvättar sig där nere och byter underkläder, det är äckligt och luktar!

  • Anonym
    Anonym (C) skrev 2011-08-11 15:33:18 följande:
    Hände mig med för en tid sedan. Hade precis lagt oss till rätta i 69:an och när jag började suga kände jag en bajslukt komma emot mig. Tvättat snoppen men inte resten, fast han visste att det var sex på G med oralsex på agendan!! Blääääääääääääääääääää
    ja fy fan det där känner man igen, killarna gör en snabbvisit på toan och tvättar kuken men röven luktar bajs.
  • Anonym

    Om du hade varit en man så hade du varit mogen å fattat att man inte tvättar underlivet varje dag, en tjej ska inte tvätta underlivet varje dag, en tjej kan få svamp om underlivet är fuktigt hela tiden, vill du helldre att hon ska få svamp? Du verkar dra alla tjejer över en kant, och jag byter trosor varje dag eller varannan dag beror ju fan hur smutsiga trosorna är dummo!

  • Anonym

    Män är så dåliga på att slicka fitta ändå så här kan jag gå med samma trosor hela veckan!

  • Anonym
    Anonym (C) skrev 2011-08-12 00:08:52 följande:
    Dagens sanning. Men dom säger alltid själva att dom är så duktiga på det!

    Ja men visst gör dem det och så säger dem att de älskar att ge kvinnan njutning, men när man väl kommer till sängen är det "in-ut-sprut"...haha. Killar vi har genomskådat er!
  • Anonym
    Suck och suck skrev 2011-08-12 00:29:26 följande:
    Trosskydd dygnet runt! Kräks DET om något skulle vara äckligt! Det blir ju inbäddat i fukt och värme för underlivet. Trevligt!
    Samtidigt som svampen Candida hittar dit (vid ihärdigt tvättande med tvål) och ger vita flytningar. Nice! Vilken hälsokick för underlivet.

    Vad säger killarna du möter med nedsvampade trosskydd? Kan det finnas något mer oerotiskt vid ett intimt möte?
    men va? är ju fräschare att byta flera trosskydd per dag än att byta trosa 1 gång per dag.
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-08-11 23:54:11 följande:
    Män är så dåliga på att slicka fitta ändå så här kan jag gå med samma trosor hela veckan!
    ne nu ska vi inte vara så jag har blivit slickad av 2 män som var helt fantastiska!
Svar på tråden Smutsiga kvinnor!