• Anonym

    Han kom inte hem

    Hej!
    Min man och jag varit gifta i 7 år. Har en dotter på 3år och är gravid (v18).
    Sista tiden har han börjat han umgås med kompisar (de är singelar) och inte kommer hem efter jobbet.
    De spelar spel,dricker alkohol osv.  igår ville jag att han skulle komma hem direkt efter jobbet och vi skulle handla,han sa först ok,men inte nu lite senare. Jag smsade honom flera gånger och skrev(Du får gärna umgås med dina kill kompisar men just idag skulle vi laga bilen och handla).Min dotter frågade efter pappa hela tiden för att i flera dagar har han komit när hon har somnat!!.

    Sen ringde han och sa NU HAR DU FÖRSTÖRT DAGEN FÖR MIG,MINA KOMPISAR GARVAR ÅT MIG OCH ATT DET ÄR SYND OM MIG SO ÄR GIFT OCH HAR BARN. Jag kommer inte hem om du t.o.m dör ikväll!!

    Jag blev chokad för att han var så aggresiv.Han stängde av sin mobil hela natten och nu är också hans mobil avstängd. Nu är min fråga såhär(VA SKKA JAG GÖRA??JAG KÄNNER MIG FÖRNEDRAD!.
    Jag är inte ledsen och gråter,jag är bara ARG.Jag vill ha respekt,jag är gravid,vi har ett hem,barn och han beter sig såhär. INTE KOMMER HEM OCH STÄNGER AV SIN MOBIL!!

    VA SKA JAG GÖRA OM NU HAN KOMMER HEM(JAG VILL INTE SE HONOM MERA) MEN HUR SKA JAG GÖRA?? 

  • Svar på tråden Han kom inte hem
  • molly50
    Anonym skrev 2012-06-18 03:17:55 följande:
    Molly50! Du har varit såååå snäll mot mig och jag har alltid blivit glad så fort Du har skrivit något här för då har jag tänkt NU har hon skrivit något klokt,snäll som gör mig lugn. Kram på Dig och ER alla andra som skrivit till mig i denna tråd. Även Ni som inte trott på det jag säger Ni har rätt att tvivla för att det så sogrliga saker allt som hänt. Och vi människor orkar inte tänka på sorgliga saker så mycket. Vi vill inte höra så mycket (problem och sorg).

    Kram 
    Det var så lite! :) Det värmer att höra att du uppskattar mina ord. Det känns bra att veta att jag har kunnat hjälpa dig och trösta dig. Alla behöver vi känna att människor bryr sig när vi har det svårt.

    Kram på dig! :) 
    Mattias 2007-05-23 <3 Hannah 2011-09-07 <3
  • saxon
    sextiotalist skrev 2012-06-01 14:57:17 följande:
    Jag har följt dig och vet du, jag tror det är dags för att gå vidare. Du har gjort vad mer än vad många andra skulle ha gjort. Släpp den här mannen, det är inte du som gör den största förlusten, det är han.

    Håller med om detta. Lägg din energi på dig själv och dina barn istället. Försök lägga den här jobbiga tiden bakom dig och gå vidare.
  • Anonym

    Min man ska flytta hem till oss den 15/September :))

  • Anonym

    Han har kontaktat sin LSShanläggare och sagt jag vill flytta hem till min familj. Jag saknar de. Jag vill bara vara med de. Vi har träffats flera gånger och pratat om massa saker. Han minns att han var dum sista tiden. Han minns att han har missbrukat en massa tabletter. Han sa kvällen innan han hamnade i koma tog han 20 st 100mg Tramadol?(rätt stavat?? Och att han hade tagit massa andra bland annat något som hette Lirika el Lyricka? Jag vet inte riktigt hur de stavas. Han ångrar det djup. Han erkänner att han mådde inte bra och hans kompisar påverkade honom väldigt mycket. Just den kvällen hade en av kompisarna sagt att han tar 20-30 st och alkohol för att blir "hög" . Han sa det var som en tävling de gjorde,

    Ialla fall jag är nervös att han ska flytta hem men ändå glad. Han har fått hem säng/lyft och duschstol. Personla är anställda. Hans syster ringt och hotat mig till livet om han ska flytta till mig...elaka människor.

    :(( tycker Ni att jag är dum som tar hem honom? 

  • Anonym
    MikaelaDuumboO skrev 2012-08-31 00:55:13 följande:
    ??
  • Anonym

    Om han är helt klar i huvudet och fullt kapabel att ta sina egna beslut så har hans familj inget att göra med vart han flyttar.
    Lycka till och hoppas allt går bra 

  • Kattdamen

    Men varför vill du ens ha hem honom dit? Han kommer fortsätta bete sig som en idiot, och resten av hans familj också.

    De kommer ju helt klart komma och gå som de vill i din bostad numera.


    En kopp te, tack.
Svar på tråden Han kom inte hem