• Anonym

    Han kom inte hem

    Hej!
    Min man och jag varit gifta i 7 år. Har en dotter på 3år och är gravid (v18).
    Sista tiden har han börjat han umgås med kompisar (de är singelar) och inte kommer hem efter jobbet.
    De spelar spel,dricker alkohol osv.  igår ville jag att han skulle komma hem direkt efter jobbet och vi skulle handla,han sa först ok,men inte nu lite senare. Jag smsade honom flera gånger och skrev(Du får gärna umgås med dina kill kompisar men just idag skulle vi laga bilen och handla).Min dotter frågade efter pappa hela tiden för att i flera dagar har han komit när hon har somnat!!.

    Sen ringde han och sa NU HAR DU FÖRSTÖRT DAGEN FÖR MIG,MINA KOMPISAR GARVAR ÅT MIG OCH ATT DET ÄR SYND OM MIG SO ÄR GIFT OCH HAR BARN. Jag kommer inte hem om du t.o.m dör ikväll!!

    Jag blev chokad för att han var så aggresiv.Han stängde av sin mobil hela natten och nu är också hans mobil avstängd. Nu är min fråga såhär(VA SKKA JAG GÖRA??JAG KÄNNER MIG FÖRNEDRAD!.
    Jag är inte ledsen och gråter,jag är bara ARG.Jag vill ha respekt,jag är gravid,vi har ett hem,barn och han beter sig såhär. INTE KOMMER HEM OCH STÄNGER AV SIN MOBIL!!

    VA SKA JAG GÖRA OM NU HAN KOMMER HEM(JAG VILL INTE SE HONOM MERA) MEN HUR SKA JAG GÖRA?? 

  • Svar på tråden Han kom inte hem
  • Aiyana
    Rorschach skrev 2011-08-12 13:05:17 följande:

    Känner igen det lite, du får nog ta och lossa på kopplet lite

    Min sambo var också lite väl på ett tag och var direkt pinsamt att inte kunna gå ut någonstans utan att bli bombad av sms eller gnälliga samtal över att man måste genast komma hem.
    Tagga ner lite och ge mannen lite andrum vad?


    Jaha, så det är helt ok att han kväll efter kväll lever ett glatt singelliv med kompisarna och hon, gravid och allt, ska vara hemma och ta hand om deras gemensamma barn. Lossa på kopplet???? Man skaffar väl barn och hem ihop och ska dela på ansvaret!
  • Rorschach
    Aiyana skrev 2011-08-12 15:26:47 följande:
    Jaha, så det är helt ok att han kväll efter kväll lever ett glatt singelliv med kompisarna och hon, gravid och allt, ska vara hemma och ta hand om deras gemensamma barn. Lossa på kopplet???? Man skaffar väl barn och hem ihop och ska dela på ansvaret!
    Ja det är helt i ordning att ta sig lite tid med sina vänner även som förälder.
    Man skaffar inte barn för att hovra över dom 24/7 och det är tillåtet att ha ett liv utanför hemmet också.*
     
    lossa på kopplet som i att inte rabiat sms bomba mannen, det är bara pinsamt att ha en ringande ficka konstant när man är ute.

    Att detta är ett beteende som upprepas nu i samband med graviditet så kan man även tycka att det är nått med tösen och graviditeter som inte faller mannen i smaken, för mycket ostabil hormondriven beteende kanske?
     
  • Anonym (barnet då?)

    Även om han retar sig på sin fru, varför välja bort sin treåriga dotter ? Varför vill han inte vara med henne. Om nu frun är jobbig kanske han kan få lite frihet men på barnets vilkor, dvs med sin dotter. Han tar dottern och åker iväg med och leker istället för att supa och spela. Förstår inte hur man kan välja bort sitt barn på det sättet han gör oavsett varför han inte vill vara hemma. Han är väl ändå vuxen nog att sätta barnet i främsta rum istället för sina känslor.

  • MamaInternational

    Att ha rutin på att spela poker och supa var och varannan dag efter jobbet är inte min drömman, inte ens något jag skulle stå ut med. Jag kan förstå att ts är irriterad.


  • Anonym (barnet då?)

    Och hom nu ts är så hormonstinn och rabiat som det påstås i tråden så är ett större föräldraansvar från hans sida gentimot dottern viktigare. Viktigaste i hans värld måste väl ändå vara dottern och inte egna känslor som spelas ut på ett obstinat omoget sätt.

  • Jenniifer

    Jag skulle lämnat min pojvän om han behandlade mig så.

Svar på tråden Han kom inte hem