Inlägg från: Lindreas |Visa alla inlägg
  • Lindreas

    Såg en mamma med dottern i koppel!!!

    Äh. Om man är 13 och går kopplad så är det väl kanske en sak, men en två-tre-åring som rymmer vill man ha koll på. Så enkelt är det. Och det här med förskolor och dagmammor... Vet du att man inte ger sig iväg på utflykter med barn som rymmer? Man har valet att stanna hemma där. Eller så ser man till att ha en personal som enbart håller koll på rymmar-barnet. Alternativt stoppar barnet i vagn. Det är väl lika illa som att koppla barnet, i så fall?

  • Lindreas

    Jag låter hellre min unge upptäcka massor av spännande saker i sin egen takt utan att behöva hålla mig i handen hela tiden, än spänner fast honom i vagnen bara för att jag inte vill att han sticker. Det tidigare går att uppnå med sele.

  • Lindreas

    Haha! Justina, menar du allvar att du tror att folk har selen på jämt? Det är skillnad på ställen sol köpcentrum, shoppinggata, flygplats och varuhus mot skogspromenad, badstrand och trädgården. Vad fan, man låter ju knappast två-åringen bada ensam långt ifrån en.

  • Lindreas

    Nej, men på stranden är det vattnet som lockar i de flesta fall. Man är där för barnets skull. Ett köpcentrum är större och inbjuder till att springa, att gömma sig, att glömma bort mamma och pappa för att titta på de fina halsbanden en bit bort. Det finns fler tillfällen att försvinna på i ett köpcentrum än en badstrand. Sen undrar jag exakt vad det är med sele som gör dig så upprörd?

Svar på tråden Såg en mamma med dottern i koppel!!!