• MadelenSjökvist

    Bf feburari 2012

    Hej.
    Jag hittade ingen bra tråd ssom passade tyckte jag så startade en ny.
    Är de fler som har Bf feb 2012? HUr mår ni? Har ni börjat få mage?
    Jag är själv i vecka 15, mår fortfarande super illa och kräks. Men de känns bättre när jag nu börjar se att magen växer.

  • Svar på tråden Bf feburari 2012
  • Sandra78

    Hej, hej!

    Jag går in i vecka 15 på torsdag och kräks fortfarande...

    Har väl i snitt en "kräkdag" i veckan, resterande dagar mår jag bara bra så jag hoppas att det ger med sig snart. Min förra graviditet hade jag nästan inget illamående alls, så det här har kommit som en otrevlig överraskning!!

    Magen kom mycket tidigare den här gången också. Har känt mig uppsvälld sen vecka 9, men det är väl först nu den senaste veckan som det börjar likna en "gravidmage".

  • nathaliealm88

    Hej! Jag väntar en också en bevis i februari 2012 :D det är andra barnet. Är också i vecka 15 och mår pyton. Jag har haft stora problem att äta och nu har jag börjat kräkas på morgonen... Inte kul men det var nåt jag väntade mig då jag kräktes med sonen från v. 13 fram till förlossningen...

  • LivräddMedStil

    BF 8 februari enligt mina beräkningar.
    Första barnet.
    Är alltså i v16 (v17 om två dagar).
    Ingen direkt mage ännu - men på kvällen är den lite svullen. Mådde dåligt i början men det gick över i v12 ungefär. Fortfarande trött och kissar minst 1 gång per natt.
    Gick ner i vikt i början men har nu gått upp till där jag startade.


  • nathaliealm88

    På mig syns det inte alls. Vore det inte för illamåendet varjedag skulle jag inte veta att jag var gravid ens. Med sonen så fick jag köpa mamma byxor vid det här laget..

  • MadelenSjökvist

    Vad kul att folk nappade :) Tänkte de kunde vara kul att följas åt. :)
    Har ni varit på inskriving?  jag gick på min inskriving för ca 2 veckor sedan och fick igår en tid till ultraljud den 19 sep i lund
    Längtar Skrattande 

  • riverA

    Vårat andra barn är beräknat till den 9 februari (just nu i alla fall)
    Mådde illa i 7 veckor men mår nu toppen Skrattande
    Ingen direkt gravidmage än, däremot uppsvullen på kvällarna

  • LandB

    Första barnet, BF 21 feb. Är i v 13+7. Mått lite illa till och från, är extremt trött jämt annars mår jag bra. Vi ska på RUL 26:e sep i liljeholmen Stockholm, vet inte hur jag ska kunna vänta! Var på inskrivning 10:e augusti. Har ni gått upp något ännu? I och med att jag inte har kräkts så har jag mått ganska bra och gått upp 3 kg hittills. Med tajta kläder syns magen! :)

Svar på tråden Bf feburari 2012