Inlägg från: nathaliealm88 |Visa alla inlägg
  • nathaliealm88

    Bf feburari 2012

    Hej! Jag väntar en också en bevis i februari 2012 :D det är andra barnet. Är också i vecka 15 och mår pyton. Jag har haft stora problem att äta och nu har jag börjat kräkas på morgonen... Inte kul men det var nåt jag väntade mig då jag kräktes med sonen från v. 13 fram till förlossningen...

  • nathaliealm88

    På mig syns det inte alls. Vore det inte för illamåendet varjedag skulle jag inte veta att jag var gravid ens. Med sonen så fick jag köpa mamma byxor vid det här laget..

  • nathaliealm88

    Gick till mvc igår, ska få tabletter på recept mot illamåendet!! Hoppas bara dom hjälper :( det är ju jobbigt att må illa hela tiden så man inte kan äta när sonen på 17 månader är full av spring..

  • nathaliealm88
    MadelenSjökvist skrev 2011-08-24 19:53:10 följande:
    Hoppas dom hjälper. Illamåendet är inget kul. :( 
    A det gör jag med, kom inte iväg till apoteket idag då ligger en bit från mitt hem och sonen har inte haft en av sina underbara dagar idag så huvudvärken har hängt över mig som ett åskmoln. Men imorgon ska jag dit och då får jag hoppas att det funkar!

    Just nu så är det halsbrännan som har satt igång för ikväll så jag ska ta lite medicin för det och gå i säng för kvällen.

    Vad har ni alla andra haft för er idag? :D 
Svar på tråden Bf feburari 2012