• MammaMia88

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej! Är det OK om jag hoppar in här också! Är beräknad till 1-8 november...

  • MammaMia88
    Joelssonskan skrev 2011-09-29 20:57:15 följande:

    Jag äter som jag alltid gjort...eller ja lite mer godis slinker det väl ner nu när man inte röker längre! Slutade med de dumheterna samma dag som testet visade plus.


    Idag är jag inte lika deppig längre, mest förbannad över att man måste betala 1400 till för uppkörning och lån av bil. De vet verkligen vad de kan ta betalt för. Sambon pushar mig och säger att det inte gör något, men jag blir sur och säger att det gör det visst det nu när vi inte har min lön längre utan bara min havandeskapspenning, ja och hans lön med såklart, men iallafall =)

    Då går man in i vecka 34 imorgon då...Tycker att graviditeten hittills har gått rätt fort, fast nu börjar det gå lite långsammare.
    Vad tycker ni, har det gått fort eller känns det som om ni varit gravida i nio år??


    Här är det lite av varje, ibland känns det som om tiden formligen RINNER iväg och ibland känns det så segt att man inte vet var man ska vägen riktigt....Obestämd
  • MammaMia88
    Kat91 skrev 2011-09-29 20:58:31 följande:
    Var det ok alltså fast ni hade haft såå högt socker som hon tyckte jag hade?

    (ni är jäkligt bra på att lugna folk ska ni veta <3)
    Min pappa är diabetiker och han får SKYhögt sockervärde när han ätit vitt bröd....så kan ha med det att göra?
  • MammaMia88
    Kat91 skrev 2011-09-29 21:03:23 följande:
    Njae, jag käkade sånt där frukostknäcke "fullkorn" räknas det som vitt? Vore skönt om det inte är nåt men med tanke på mitt läskintag under graviditeten så vore jag inte förvånad och får nog skylla mig själv.
    Näe, räknas nog inte som vitt bröd Tänkte mer på formfranska eller liknande. Det KAN vara graviditetsdiabetes, men det är inte SÅ farligt som det låter och det försvinner när bebisen är född

    Haha, på tal om läskintag....jag är förvånad att jag inte druckit ihjäl mig redan Överviktig och diabetes i familjen och övriga släkten....undrar om jag har så högt IQ egentligen? Obestämd 
  • MammaMia88

    På tal om glukosbelastningar, jag fick göra två...den första är standard och den andra pga övervikten och diabetes i familjen. Det drygaste är att sitta och glo i väntrummet i två timmar, så ta med något att göra..!

  • MammaMia88
    Kat91 skrev 2011-09-29 21:20:28 följande:
    Ja, alltså egentligen är jag mest oroad för hur jag ska klara själva belastningstestet, har hört flera som typ spytt för att det är så äckligt och jag har solklar emetofobi :P Löjligt men sant.

    Men det är ju så GOTT med iskall cola :D Skulle kunna döda för ett glas men SKA inte Obestämd
    Ååååh, nu blev jag sugen. Helst med IS! Fast...har ingen cola på kylning. Haha...

    Usch vilken seg dag gubben jobbar till 22 (normalt jobbar han till 18), så har varit själv hemma med barnen precis hela dagen...skitdrygt, och inte blev det nåt gjort heller som jag hade tänkt mig!  
  • MammaMia88
    Serahjay skrev 2011-10-10 12:46:31 följande:
    Någon mer som har kliande bröstvårtor? Mina kliar som tusan!!
    Har nästan kliat sönder tuttarna och det sviider :(
    Jupp, jag med ibland....SKITJOBBIGT minst sagt! 
  • MammaMia88
    Serahjay skrev 2011-10-10 12:46:31 följande:
    Någon mer som har kliande bröstvårtor? Mina kliar som tusan!!
    Har nästan kliat sönder tuttarna och det sviider :(
    Förresten, om du har nån bröstmjölk så tryck ut lite och smörj in, hjälper ett tag iaf Fast se till att inte få det på kläderna eller nåt, det är svårt att få bort Obestämd
  • MammaMia88
    AnnelieJohan skrev 2011-10-10 12:48:08 följande:
    Jo jag har hört att det kan vara så! Så jag vet inte hur man ska veta vad det var. Såg ut som en flytning fast lite vattnigare i konsistensen, men ändå inte som vatten! Luktade typ ingenting. Det är väl bara att vänta, eller vad tror du? Har ju hur som helst inga regelbundna eller riktiga värkar än!

    Ja vill försöka undvika trosskydd eftersom jag har så lätt att få svamp, springer runt med lite vikt toapapper i trosan hela dagarna, haha. Inte för att jag vet om det är bättre men det känns inte lika tilltäppande och det finns på alla toaletter Skrattande
    Tvärtom här, kan inte leva utan trosskydd Blir minst sagt katastrof här hemma om dem skulle ta slut...Uäk!
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)