• Nina 566

    Passar mulliga i page?

    Såklart att du kan ha page och var lite runf i ansiktet.

    Jag hade den diskussionen med en frisör som klippte mig förra året. Mitt hår har en tendens att växa även på bredden, alltså jag har fall i håret. Plattar det dagligen men det krusar/frizzar sig ändå =)

    Jag ville klippa av mig håret men var orolig att jag skulle se ut som ett klot, men frisören (en väldigt duktig och kunnig man på en poppis frisör.) sa att det  absolut inte behöver bli så, att en större, längre hår kan tynga ner ansiktet och då göra det större, rundare. Det kan ska göra är att klippa frisyren lite flikig och inte ha den kompakt. Det ger ett större intryck.
    Nu har jag en uppklippt page men funderar på att klippa mig kort igen =) Så mycket roligre.
    En page med lugg är snyggt, en lugg markerar ju ögonen.

  • Nina 566
    jennyc skrev 2011-09-03 17:46:46 följande:
    kolla på min blogg...där finns det ett par bilder på mig i en något längre page, är tjock, punkt slut men tycker nog att just denna frisyr funkar ändå. Har kortare i nacken och längre fram även om jag försöker jämna ut frisyren något så den mer ser ut som på korten. så när du sett korten får du välja själv om man passar i kort hår/page som mullig/tjock minimaxen.blogg.se är nog "bara" bilder vid dop inläggen
    Snygg!!!
  • Nina 566
    Anonym (molly) skrev 2011-09-03 21:23:21 följande:
    Åhh stort tack för alla svar. Blir nog att jag vågar ändå! Jag har väldigt tjockt hår, det var någon som frågade. Kommer få platta ner det varje dag när jag klipper page..
    Har du tjockt hår så be att dom tunnar ur/klipper upp det flikigt. Annars blir det lätt kompakt och mindre fint =)
Svar på tråden Passar mulliga i page?