• Thursday

    är det normalt att jämföra kilo-pris på falukorv när man tjänar 40.000kr/mån!??

    Men ni måste ju prata om det? Det finns inga rätt och fel när det kommer till hur man delar upp sin ekonomi, däremot måste ju båda vara nöjda med uppdelningen!

    Han låter ju inte riktigt som om han bryr sig om hur du mår pga detta. Vad kan det bero på? Jag måste säga att jag drar öronen åt mig lite grann när du skriver "jag har pga min låga lön samlat på mig en del lån under åren". Det låter oansvarigt i mina öron. Är ni väldigt olika "ekonomiskt"? Han är mer spara och du slösa? Han kanske inte vill ha gemensam ekonomi med dig pga detta? Kan det vara något sådant som ligger bakom?

    Och ja, man kollar jämförpriser när man handlar även om man tjänar över 40 000 kr i månaden, iaf gör jag det. Jag tycker att du har en rätt otrevlig ton när du skriver om din kille. Okej att du är missnöjd med er ekonomi, men du kallar honom för fula saker och gör narr av honom. Det verkar inte vara en jättebra utgångspunkt för en sansad diskussion om ekonomi. Är det så att ert förhållande är dåligt av andra orsaker också? Då kan man ju bara lägga ner den här diskussionen och göra slut eftersom förhållandet inte är bra. Eller skulle han plötsligt vara en toppenkille om han gav dig halva sin inkomst per månad?

  • Thursday
    Nikki GBG skrev 2011-09-07 11:21:28 följande:
    jag är verkligen ingen slösa, det kan jag inte vara med min lön..
    Men du har ju inte ens råd att bo kvar i lägenheten om du gör slut med honom? Så du måste ju ha dragit på dig en massa utgifter som du inte har råd med?
Svar på tråden är det normalt att jämföra kilo-pris på falukorv när man tjänar 40.000kr/mån!??