• Söte79

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer! Tänkte sticka in en fråga till er. Jag är 5 dagar sen med mensen och får inget plus på stickan... Jag har gjort många IVF och FET detta året och nu senast var det FET... Det konstiga är att jag alltid fått blödningen exakt på testdagen eller någon dag före.. Men inte denna gången. Är det någon som har varit med eller känner någon som fått VÄLDIGT sena plus? Jag har egentligen gett upp hoppet men är nyfiken.. Tack på förhand!!

  • Söte79
    Copyjulia skrev 2011-09-16 15:00:14 följande:
    Jag har också gjort ett FET nyss. Gav helt upp hoppet när jag fick ett så svagt plus att det nästan lika gärna kunnat vara inbillning på BIM. På BIM + 4 blev det aningens starkare och idag på BIM +5 syns det ganska tydligt, fast fortfarande svagt. Kanske inte VÄLDIGT sent plus, men tycker ändå att det är rätt sent med tanke på att jag testar med Testlagrets tester som ska vara superkänsliga.
    Tack för svaret!!!{#emotions_dlg.flower} Gratulerar till ditt plus!!! Då kanske jag ska fortsätta hoppas lite till... Pratade med min koordinator och hon sa att vid vissa fall så har man inte plussat förens 7 dagar efter BIM... Så jag ger det tills på söndag och sen slutar jag med medicinen... Får bara hoppas hoppas hoppas in i det sista!Glad 
  • Söte79

    Hej tjejer! Inget test att visa men följer er intensivt. :0) Vill bara skriva att jag har ALDRIG fått något streck eller liknande med babytimes extra känsliga. Tänkte bara skriva det då det är många som kanske tror att alla får strecka på dessa tester. Hejar på er tjejer och hoppas ni får fina plus hela högen här inne!! Själv börjar jag min tioende IVF behandling i morgon och hoppas jag kan visa ett fint positivt test en vacker dag. Kram och lycka till!!

  • Söte79

    Grattis till alla fina plus här inne!! Jag hoppas kunna lägga ut ett test snart också efter MÅNGA IVF försök detta året! 

    Vill passa på att ge er andra som inte plussat en varm kram och hoppas det tar sig för er nästa månad!! 

  • Söte79

    Slemmtorsk, jag tror hon menade sprutorna som förhindrar ägglossning. Man tar ju pennan för att stimulera äggblåsorna och sen efter ett par dagar får man lägga till en spruta som förhindrar ägglossning innan själva ÄP. Och så naturligtvis ÄL sprutan.

  • Söte79

    Förlåt att jag hoppar in här!! Men blev så full av skratt när jag läste pumanns inlägg om tomater!! Jag är också gravid, helt nytt. Men äter 6 tomater om dagen!! Helt tokig efter mina tomater med örtsalt på! Har aldrig hört någon som haft det innan jag läste här!! Grattis till alla plus och kram till er som fortsätter jobba på det!!

  • Söte79

    Hejsan flickor! Tittar in hos er då och då! Följer er och hoppas ni får ert efterlängtade plus snart!!! Jag själv är i v 12 idag efter 10 st IVF försök. :0) Överlycklig och njuter.

    Ville bara kommentera lite om det här med när man sett hjärtat slå... Min IVF läkare som är den främsta i det land jag bor (Norge) säger precis som Lindis1973 säger. Att har man sett ett hjärta picka alltså inte bara pulsrationer så bådar det gott. Det tar inte bort eventuella missbildningar eller andra dödliga sjukdomar men det förbättrar utgången lite iaf. Men som så mycket annat i denna djungeln så finns det säkert många åsikter om detta. Jag själv har blött massor sen v 8 och går på UL en gång i veckan. Efter 6 års försök så försöker jag njuta ändå!! Den lille sparkar med benen och viftar med sina små armar!! :0)

    Så tjejer även om det känns svårt försök att njuta och glädjas. Hoppas jag ingett lite hopp åt er som kämpar! Ge aldrig upp, det ska bli er tur en dag!!
    Trevlig helg på er och fortsätt testa! ;0)

  • Söte79

    Eller slemmtorsk så lyckas man på sitt tionde försök precis som jag gjorde! Lätt att sitta och tala om hur och när man ska ge upp.. Du behöver inte bli "rädd" tror de flesta vet vad de gör och hur... Har aldrig någonsin fallit mig in att ge upp. Och tänk nu sitter jag här i v 12 efter 10 st ET!

  • Söte79

    Det respekterar jag, att DU känner så. Men du behöver inte vara "rädd" för oss andra som väljer något annat! Att sitta och skriva på det sätter om många kvinnors kamp är inte ok. Vad vet du om ex mina värden i livet?? Det du ser är det vi skriver men det andra då? Kan man inte älska sitt liv men ändå vilja göra 10 IVFer?

  • Söte79

    Ja, det är en öm tå!! För jag är såååå TRÖTT på att förklara varför!! Har gjort 10 försök privat utan att låna en krona. Men det hör inte hit. Tyck vad du vill, men behåll det för dig själv. Har för övrigt inte haft en enda "skada". Vi släpper det. Men tänk på att det är många kvinnor som sitter i min sits och inte vill ge upp. Att skriva att man blir "rädd" är ganska lågt.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester