• Es Mamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Man blir ju beroende av den här tråden (trots att jag inte har ngt att komma med själv)! Så roligt att se alla era tester :)

  • Es Mamma

    En fråga då.. det kan hända att vi börjar med bebisverkstad snart. Tänkte beställa äl och grav-tester från saveontests.com. Är det någon som har prövat dessa? Väldigt billigt iaf!

  • Es Mamma
    Knasten83 skrev 2012-03-07 21:01:24 följande:
    Esmamma: aldrig hört talas om faktiskt!
    Lycka till med verkstaden!
    Tack :)
    Sökte lite här på FL och det verkar som att det är kanadensiskt, samma tester som storkhjälp säljer. De flesta verkar nöjda, men tänkte att ni som testar så ofta kanske har koll ;) Man kunde i alla fall tex beställa ett kit med 20 äl tester och 5 gravtester i ett paket för 107 kr inkl frakt till Sverige.
  • Es Mamma
    hanu01s skrev 2012-03-07 21:25:00 följande:
    haha... jag har suttit här och läst tråden,nja typ hela dan... tur att jag jobbar imorgon, fast det blir jobbigt att läsa ikapp på kvällen.. helt klart beroende.

    Jag har klickat hem en massa tetser idag, fast måste nog vänta lite med testandet då jag har precis fått en mf... men-men snart får ni trixa mina tester {#emotions_dlg.djavulsk}

    säger goooo natt till alla
    Samma här! Fast jag sitter på jobbet och läser ;)
    Fick också ett MF i feb, den 20:e. Det var ingen planerad grav men efter det så blev vi sugna på att skaffa ett syskon till vår son. Så jag längtar efter att få lägga in mina bilder i den här tråden! Glad Däremot så kommer jag nog redigera dem själv, sånt pysslar jag med hela dagarna, men era åsikter lär jag vilja ha ;)
  • Es Mamma

    Hihi, skönt att höra att man är välkommen :))

  • Es Mamma

    Jennie83 - Är det pga att borago innehåller GLA som du åt det?
    Jag äter nämligen (GLA nattljusolja) från topformula.se som ska vara bra för hormonbalansen, torra slemhinnor osv.. Men har inte tänkt på att det kan hjälpa en att bli gravid :)

  • Es Mamma

    Åååhhhh jag har inte råd att beställa tester! Har ett från apoteket hemma som jag tänkte spara (BIM den 21:a), men då kan jag ju inte go crazy som ni! :) Ska ska beställa på faktura...

  • Es Mamma
    Es Mamma skrev 2012-03-09 21:07:27 följande:
    Åååhhhh jag har inte råd att beställa tester! Har ett från apoteket hemma som jag tänkte spara (BIM den 21:a), men då kan jag ju inte go crazy som ni! :) Ska ska beställa på faktura...
    *kanske ska..
  • Es Mamma
    Mini Léonie skrev 2012-03-09 21:13:09 följande:
    Godisbilar:
    Håller tummarna!

    Es mamma:
    Det är ju inte gratis för att du tar faktura, snarare dyrare med avgift för faktura!!
    Dras inte in i nån testgrej har man inte pengar så har man inte. Hoppas att det blir riktigt starkt plus på testet du har när du väl tar det...
    Jo jag vet... :/ men problemet är att vi är extra fattiga nu pga att mannens a-kassepengar inte har kommit in (tar vissst lång tid första gng). Men, när de väl kommer in så har vi nog råd att betala fakturan ;) Såg nån sida där det "bara" kostar 15 kr med faktura, skulle betalas inom 21 dagar.
    Eftersom jag fått MF ett par ggr så känns det dessutom bra att ha många hemma ifall man skulle få ett plus(försöker hitta anledningar..).
    Eller så kanske det är lika bra att beställa från saveontests.com och spara hälften av pengarna men vänta en vecka ist.
  • Es Mamma

    ..fast då måste jag ju betala direkt kom jag på :( Vilka dilemman Flört

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester